Connect with us

Emisiuni

Maraton Decizi pentru România la TVR 1 şi TVR Internaţional, pe 9 decembrie

Published

on

TVR 1 şi TVR Internaţional

Peste zece ediţii speciale dedicate alegerilor parlamentare din România – duminică, 9 decembrie, pe parcursul întregii zile, cărora li se adaugă Telejurnalele de la 14.00 şi 20.00

Echipa Direcţiei Emisiunilor Informative a TVR a pregătit pentru duminică, 9 decembrie, un program maraton prin care va ţine la curent românii cu desfăşurarea alegerilor parlamentare. Sub genericul Decizi pentru România, TVR 1 va transmite de-a lungul întregii zile peste zece ediţii speciale dedicate alegerilor. Acestora li se adaugă cele două Telejurnale de la orele 14.00 şi 20.00.

Programul TVR 1 de duminică se transformă într-unul specific unei televiziuni de ştiri: vom avea un maraton de transmisiuni în direct din toate punctele geografice ale ţării, de interes pentru desfăşurarea alegerilor parlamentare. Ne propunem ca telespectatorii să afle de la TVR evoluţia votului românilor din 9 decembrie. Echipele de jurnalişti de la ştiri vor explica importanţa votului pentru Parlamentul României; teme aparent anoste, greu de digerat de electorat în varianta propusă de politicieni în campania electorală, vor fi analizate de experţi în diferite domenii – infrastructură, agricultură, economie etc. pe parcursul întregii zile.” (Claudiu Lucaci, director DEIS de la TVR)

În prima parte a zilei, Florian Petrică va prezenta ediţiile Decizi pentru România de la 07.00, 10.00 şi 11.30. La ora 13.00, Raluca Belciu vine cu noutăţi despre cum votează românii, la o altă ediţie Decizi pentru România, cu legături directe de la Biroul Electoral Central (BEC), Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS), la secţii de votare din Bucureşti şi din ţară.

Telejurnalul de la ora 14.00, cu Monica Ghiurco, sintetizează prima parte a zilei alegerilor parlamentare. Tot Monica Ghiurco va prezenta şi ediţiile Decizi pentru România de la orele 15.30 şi 17.00, cu primele dezbateri în studio pe tema prezenţei la vot, dar şi despre birocraţie şi fiscalitate în România.

La ora 19.30, Mihai Constantin intră în direct cu BEC pentru raportarea prezenţei la vot a românilor până la acel moment. De la 20.00, Mihai Constantin şi Ligia Munteanu prezintă principalul Telejurnal al zilei, care va fi urmat de încă trei ediţii speciale Decizi pentru România.

Telespectatorii TVR vor afla în timp real  primele estimări ale rezultatelor alegerilor parlamentare la închiderea urnelor, conform datelor furnizate de sondajul la ieşirea de la urne realizat pentru TVR de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde SRL.Astfel, de la 20.50 şi 22.00, Ruxandra Gheorghe şi Claudiu Lucaci dezbat cu jurnalişti şi sociologi invitaţi în studio participarea la vot a românilor, rezultatele de la ora 21.00 ale exit-poll-ului şi primele reacţii de la sediile partidelor politice.

Ultima ediţie specială Decizi pentru România începe la 22.50 şi va fi găzduită de jurnaliştii Ramona Avramescu şi Mihai Rădulescu. Aceaştia vor face cunoscute telespectatorilor ultimele raportări BEC, CURS, situaţia cuprinzând caracteristicile demografice, dar şi o analiză a zilei alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

TVR Internaţional va ţine la curent românii din afara graniţelor ţării cu desfăşurarea evenimentelor în ziua alegerilor parlamentare, având aceleaşi ediţii speciale ca şi TVR 1. Totul este LIVE VIDEO pe TVR+, iar pe TVRNews.ro, cei interesaţi pot accesa cele mai importante ştiri ale zilei şi rezumatele ediţiilor speciale.      

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

“Bravo, ai stil! All Stars” are propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea. Antonia a fost muza artistului!

 “Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul care incepe luni, 22 ianuarie, la 16:30, la Kanal D, va beneficia de propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea.

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Celebrul artist a avut si o muza cu totul speciala pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicala a celui mai iubit show de stil si atitudine din Romania. 

M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile  in fashion”, spune Alex Velea.  

 

Mesajul melodiei este unul pozitiv, sugerand faptul ca intotdeauna frumusetea adevarata vine din interior si ca, pentru a reusi, trebuie sa ai incredere in fortele proprii.

Poti straluci daca ai incredere in tine si stii sa etalezi tot ceea ce ti-a daruit mama natura”, a adaugat indragitul artist.

La realizarea imnului au contribuit: Velea Alexandru, Theea Minulescu si Kashta John – versuri; Razvan Matache si Florin Buzea – orchestratie; piesa a fost produsa in studiourile GoldenBoy Society. Producator executiv: Alex Velea.

Video Credit: KANAL D

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Antena 1: Răzvan și Dani au renunțat la pantaloni, în direct, la -3 grade Celsius

Published

on

În ultima zi din cele două săptămâni în care emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 s-a filmat în mall Promenada, cei doi matinali au fost protagoniștii unui moment pe cât de surprinzător, pe atât de amuzant.

Convinși de faptul că vor reuși fără nicio problemă să le învingă pe Flavia și Amalia la o partidă de biliard, Răzvan și Dani au acceptat fără să clipească provocarea fetelor. Culmea însă, fetele s-au dovedit experte în acest joc și au ieșit și învingătoare. Cum pariul a fost pierdut, Răzvan și Dani au fost nevoiți să se țină de cuvânt, drept urmare au apărut în boxeri, fără pantaloni pe ei, la -3 grade Celsius, pe patinoarul din mall Promenada.

Și asta nu e tot, cei doi au fost nevoiți să facă și un mic moment artistic, câteva mișcări de patinaj, spre amuzamentul tuturor.

 

”Emisiunea asta este plină de învățături și învățăminte. Așa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subțire și joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii nostril, vom face tururl rușinii”, a fost anunțul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă și un pulovăr roșu.

 

”De acum înainte ne va fi învățare de minte să nu mai facem nici măcar cel mai sigur pariu. Dacă ne gândim să facem un pariu când cineva zice că va cădea Luna, noi știm că nu mai facem”, a concluzionat Dani.

După aceaste peripeții de neuitat, Răzvan și Dani împreună cu întreaga echipă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” se vor întoarce, începând de luni, 22 ianuarie, într-un nou studio de filmări care va fi unul special, o noutate pentru ce înseamnă televziune în România.

 

Matinalii de la Antena 1 vor intra în casă nouă cu mult entuziasm și energie într-un studio 100% modular, ceea ce înseamnă că totul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt, mai puțin de 10 minute.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andreea Bălan, confundată cu o puștoaică, la Guess my age – Ghicește vârsta

Published

on

Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a reușit să-i inducă în eroare pe concurenții din cadrul show-ului ”Guess My Age- Ghicește vârsta” prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Andreea și Mihai Meiros, cei doi participanții ai ediției de joi seara, au fost convinși că au în fața lor o puștoaică, nicidecum o femeie de 33 de ani care este și mamă. Văzându-i doar trupul de după panou, fără a ști cine este, concurenții au estimat vârsta Andreei Bălan la maxim 24 de ani, deși au fost tentați să-i dea chiar mai puțin.

 

”M-am simțit foarte bine când mi-au spus că am maxim 24 de ani. Mulțumesc. Nu e vârsta mea, eu am 33 de ani. Și am și o fetiță de un an”, spune Andreea Bălan.

Andreea, care este profesoară de dans, și Mihai, care este maestru de ceremonii, au încercat să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei. Pentru fiecare an greșit însă, în estimarea vârstei celor șapte persoane, ei au pierdut din bani conform unei grile de penalizare. În ultima etapă, cei doi soți au intrat cu suma de 44.000 de lei și au avut patru șanse de a ghici vârsta doamnei Florica. Din păcate, în nicuna dintre estimări nu au spus vârsta corectă – 83 de ani- și, astfel, au pierdut toți banii.

 

”Asta este, nu avem ce facem. Noi rămânem cu dragostea noastră. Ne iubim orice ar fi”, au spus Andreea și Mihai la finalul show-ului prezentat de Dan Negru.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending