HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMarcel Pavel a fost un copil năzdrăvan

Marcel Pavel a fost un copil năzdrăvan

Miruna, prezentatoarea emisiunii Jurnal pentru copii, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă si duminică, de la 09.30, la Digi24,  a reuşit să afle  cum îmbină Marcel Pavel muzica cu timpul petrecut cu copiii.

Artistul, care are doi băieţi şi o fetiţă, se declară foarte mândru de copiii lui. Deşi cei doi fraţi, Richard şi Sacha, au 18 şi 15 ani, iar cea mică doar patru luni, nici unul dintre ei nu se lasă mai prejos. “Sacha este mai năzdrăvan, seamănă cu mine, nu are astâmpăr deloc. Cea mică, Iuvenalia Ioana, are patru luni şi nu pot să spun dacă este năzdrăvană, dar cred că va deveni pentru că de acum e foarte vocală, are un volum vocal de nu se mai întelege nimeni. Cred că o să fie tare neastâmpărată.”

Marcel Pavel speră totuşi ca cea mică să nu îi semene foarte mult, pentru că el a fost un copil care făcea multe năzbâtii şi îi spărgea toate oalele mamei sale. ”Cred că aveam vreo trei ani şi pentru că-mi plăcea foarte mult să bat la tobe şi pentru că nu aveam tobe, le înlocuiam cu oalele şi tigăile mamei mele. Şi bineînţeles că scandalul era zilnic, pentru că băteam atât de tare în ele, cu linguri şi ce apucam… Pedală nu aveam şi am improvizat cu sârme, aţe, ghemotoc din lână şi fiind foarte energic spărgeam oalele, sărea tot smalţul si nu mai puteai să le foloseşti.”

Mai multe detalii despre cum îl va întâmpina Marcel Pavel pe băiatul care o va invita în oraş pe fiica lui, duminică, 17 noiembrie, de la ora 09.30, la Digi24,  în cadrul emisiunii “Jurnal pentru copii”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns