HomeDIGITALIndustria onlineMarele Val (GrandStream) a ajuns acum si in Romania

Marele Val (GrandStream) a ajuns acum si in Romania

La prima citire, Marele Val pare a fi numele unui sef de trib indian. Insa nu este deloc asa. Este vorba de  „MARELE VAL” in materie de telecomunicatii.

“Grandstream” se refera la tehnologia de ultima ora in materie de videocomunicatii si comunicatii in spatele unui IP.

In acest articol, as dori sa va vorbesc despre a opta minune a tehnologiei si anume  vodeotelefonul multimedia GXV 3140, produs de firma Grandstream.  “Acest telefon stie sa faca de toate” (VoIP Planet). Este “un telefon VoIP pe steroizi” (CNET).

A fost descris de catre VoIP News ca avand”o calitate video superioara, caracteristici avansate de telefonie si multe aplicatii multimedia, care fac din acest produs un reprezentant de marca al generatiei sale”.  Iar One VoIP il apreciaza ca fiind telefonul care canta si danseaza in acelasi timp”.

Cred ca majoritatea dintre dumneavoastra va amintiti de Revolutia din Decembrie 1989.  Aceasta revolutie s-a produs pentru ca in viata dumneavoastra sa isi poata face loc noutatea, inovatia. “Inovatia nu este produsul gandirii logice, desi produsul sau final este legat de o atructura logica”, spunea Albert Einstein. Inovatia se naste din creativitate.

Suntem in prima zi a anului 2013, un an care se anunta a fi prielnic, mai ales sub aspectul carierei.  Haideti sa facem din anul 2013 un an extraordinar!

Va INVIT sa luati parte la Revolutia Tehnologica din Romania secolului 21.  La “revolutia in comunicare de acasa si de la birou” (Revewboard Magazine). Si viata dumneavoastra va fi mult mai frumoasa. Va promit.

Videotelefonul multimedia este – de fapt – ca un calculator. Pa langa functiile unui telefon obisnuit, afiseaza starea vremii, indicii bursieri, horoscopul, aceseaza internetul si ofera apeluri audio si video in retea gratuite si nelimitate. Si este un canal de publicitate excelent. Poate fi utilizat pentru videoconferinte, prin conectarea la un retroproiector va puteti adresa unei Sali de clasa intregi.

In Romania, acest produs de-a dreptul revolutionar este promovat de Compania LV7 Global Marketing, care in prezent promveaza in Europa serviciile de telecomunicatii prin tehnologia VoIp ale Companiei NECC TELECOM.

Compania NECC TELECOM a fost fondata in anul 2002 de catre cetateanul american de origine romana Daniel Popa si are sediul central in localitatea Troy din statul american Michigan.  Dupa cum ii spune si numele, NECC (National Ethnic Communication Center) este o companie care ofera servicii telefonice de lunga distanta pentru etnici astfel incat cei de acasa sa poata vorbi cu cei din afara tarii.

Dar aceasta nu este totul. Compania LV7 / NECC TELECOM ofera posibilitatea celor care doresc sa aiba propria lor afacere in domeniul telecomunicatiilor, cu investitii minime. Daca doriti sa stiti cum puteti avea aceasta bijuterie tehnologica pe biroul dumneavoastra de acasa sau de la birou sau daca doriti sa va porniti propria afacere in domeniul telecomunicatiilor, ne puteti contacta la numarul de telefon 0364179068 sau accesand acest site.

Carmen Moraru,

LV7 Global Marketing Partner

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns