HomeTELEVIZIUNEReality ShowMaria a părăsit Supraviețuitorul după 30 de zile de luptă! Ce audienţă a obţinut show-ul de la PRO TV?

Maria a părăsit Supraviețuitorul după 30 de zile de luptă! Ce audienţă a obţinut show-ul de la PRO TV?

Prev1 of 2

Surprize, avantaje, strategii și luptă aprigă în Supraviețuitorul! Luni, concurenții au avut parte de noi provocări, o licitație care i-a bucurat, dar și de un duel pe Insula exilului, în urma căruia Maria a fost eliminată din competiție.

Ediția Supraviețuitorul de luni a obținut 5.1 puncte de rating și 16% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

 

Licitație surpriză pentru tribul Araw

Concurenții s-au trezit dis de dimineață bine dispuși și cu zâmbetul pe buze, iar Andrei și Iulian au încercat să se reintegreze în grup și să le spună tuturor că, de fapt, nici ei nu îl plăceau pe Mircea S., iar plecarea acestuia a fost de bun augur pentru trib.

Proba de recompensă le-a adus concurenților o licitație surpriză, la care a participat și Liviu, trimis de colegii lui de pe Insula exilului să le aducă provizii și vești. Membrii tribului Araw au primit câte 500 de pesos filipinezi, dar au fost altruiști și au făcut chetă pentru musafirul lor, așa că fiecare a rămas cu câte 440 de pesos pentru licitație, iar Liviu a strâns 420.

proba-de-recompensa-licitatia-supravietuitorul-3

 

Fiecare a putut licita pentru produsele pe care Dragoș Bucurenci le-a prezentat. Banii nu au putut fi împărțiți și nici produsele. În plus, produsul achiziționat a trebuit să fie savurat pe loc, deoarece licitația se putea termina în orice moment. Licitația a început cu chips-uri și suc de mango, cumpărate de Iulian. Adina a dat toți banii pe trei goffre cu dulceață și ciocolată și un latte, iar Otniela a licitat pentru pachetul răsfăț format din duș, șampon, cremă de corp, săpun, burete, prosop și o rochie nouă. Andreea a ales să dea 160 de pesos pentru un platou acoperit, a riscat și a primit ce își dorea: un burger, cartofi prăjiți și suc de portocale.

Următorul produs a fost tot un mister, obținut de Robert: gogoși glazurate și suc de portocale. Dragoș Bucurenci i-a făcut o propunere, să păstreze produsul sau să ia o plasă de pescuit pentru tot tribul, însă Robert a decis să ia dulciurile. Licitația a continuat cu încă o surpriză, adjudecată de Andrei, care a primit un bol de paste cu carne și un pahar de vin. Otniela a licitat cei mai mulți bani pentru un copan de pui la grătar cu cartofi prăjiți, dar a riscat și a renunțat la ele pentru un platou acoperit care conținea restul puiului.

proba-de-recompensa-licitatia-supravietuitorul-1

 

Următorul produs putea reprezenta un avantaj enorm în proba de imunitate pentru Mircea A., care l-a adjudecat. Însă el a ales să renunțe la avantaj în favoarea proviziilor pentru trib. Liviu a licitat cea mai mare sumă de bani pentru un bol plin cu pui prăjit și sos de roșii, pe care a fost nevoit să-l împartă cu tribul Araw și să mănânce tot conținutul în doar un minut. Următorul produs a fost unul special: scrisori de acasă pentru fiecare, în schimbul a 40 de pesos. Mesajele primite de la cei dragi i-au emoționat pe concurenți și i-au bucurat, dându-le putere să lupte în continuare.

Pentru că Liviu a petrecut o zi pe insula tribului Araw și a participat la o probă, și un concurent din trib a fost nevoit să meargă cu Liviu pe Insula exilului. Pentru că nu știau ce avea să-i aștepte acolo, concurenții au tras la sorți, iar Andreea urma să plece, însă, văzând că este foarte tristă, Mircea A. a ales să o protejeze și să meargă în locul ei.

duel-insula-exilului-4

 

Ultimul duel pentru Maria pe Insula exilului

Pe Insula exilului, concurenții au primit o veste bună: un duel mult așteptat. Chiar dacă Lucian, Ina și Maria au crezut că se vor duela toți trei, fără Liviu, acesta a revenit pe insulă împreună cu Mircea A. Toți s-au bucurat să-i vadă, au stat de vorbă, au vorbit despre diverse întâmplări din tribul Araw și au ales cine se va lupta pentru un loc în Supraviețuitorul.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns