HomeLIFE STYLEMarian Dragulescu si Corina Ungureanu au ars calorii prin Kangoo Jumps, alaturi de Kinga Sebestyen

Marian Dragulescu si Corina Ungureanu au ars calorii prin Kangoo Jumps, alaturi de Kinga Sebestyen

Marian Dragulescu si Corina Ungureanu au urmat in weekend sesiuni de Kangoo Jumps alaturi de celebra antrenoare Kinga Sebestyen, care a si deschis festivalul.

Cei doi gimnasti au participat la editia din acest an a Kangoo Jumps International Festival si s-au alaturat astfel celor peste 1500 de oameni care au frecventat 32 de clase pe parcursul celor doua zile ale evenimentului.

Participantii au urmat sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic si Port de Bras.

Este pentru prima data cand acest festival, cu o traditie de cinci ani, se organizeaza in Romania, editiile anterioare avand loc in Spania, iar meritul ii apartine, in mare parte, organizatoarei Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai efficient programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns