HomeLIFE STYLEMariana Moculescu a fost evacuată din cauza datoriilor la întreținere

Mariana Moculescu a fost evacuată din cauza datoriilor la întreținere

Viitorul nu sună prea bine pentru Mariana Moculescu! Deşi a plecat în Austria ca să-şi câştige existenţa din videochat, tot nu poate dormi liniştită, căci de ce i-a fost frică nu a scăpat: a primit somaţie de evacuare a imobilului din strada Brezoianu, aşa că rămâne fără acoperiş deasupra capului, informează Libertatea.

mariana moculescu sexy foto 9

Chiar dacă bravează şi vrea să arate că în viaţă nimic nu e imposibil şi că niciodată nu e prea târziu s-o iei de la capăt, Mariana Moculescu (46 de ani) trece printr-o perioadă grea. Bruneta a primit de la Judecătorie o somaţie conform căreia trebuie să părăsească, zilele acestea, apartamentul pe care l-a împărţit cu fostul ei soţ Horia Moculescu.

Ea a acumulat datorii exorbitante, de 20.000 de lei, la întreţinere, dar şi de 5.000 de lei reprezentând ratele restante la Administraţia Fondului Imobiliar. Imediat după ce a aflat că va fi dată afară din casă, Mariana a reacţionat aruncând vorbe grele la adresa compozitorului Horia Moculescu, fostul ei soţ.

“E un imbecil căruia nu-i pasă decât de el”, a spus, furioasă, Moculeasca. Pe lângă faptul că va rămâne în stradă, Mariana are de plătit şi suma de 2.757,80 de lei, reprezentând cheltuieli de executare.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns