Vedete

Mariana Moculescu s-a pozat sexy la 43 de ani! (galerie foto si video)

Mariana Moculescu s-a pozat sexy la 43 de ani! (galerie foto si video)

Marian Moculescu a fost la Happy Hour sa arte lumii intregi cat de sexy e ea la 43 de ani. Si nu a venit singura, Mariana a adus  un album foto incendiar cu ea in ipostaze sexy!

Diva s-a apucat la sfarsitul anului 2008 de cantat si piesa de debut se doreste a fi un imn al femeilor agresate de soti, pe ritmuri house-pop.

Mariana Moculescu a debutat intr-un club pentru gay din Capitala, dupa mai multe incercari nereusite facute impreuna cu fostul ei sot, pe vremea cand inca formau un cuplu. Fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu, implicata in ultimii doi ani in numeroase scandaluri cu Moculescu si cu fiica lor, Nidia , si-a gasit timp si pentru preocupari artistice. La 41 de ani, Mariana Moculescu s-a axat pe o reteta de succes, o melodie house, care spera sa prinda la publicul tanar.

In septembrie 2009, Mariana Moculescu a fost implicata intr-un alt scandal: casa familiei Moculescu, in care mai locuia inca Mariana, a fost vizitata de politisti, dupa ce aceasta a sunat la 112 şi s-a plans ca fostul ei sot, o injura si vrea sa o dea afara din casa ei. Se pare ca cei doi s-au luat la cearta pentru 7.200 de lei care ar fi disparut fara urma din portofelul compozitorului.

Sursa Foto : Showbiz.ro

View Comments (6)

6 Comments

 1. marin

  26 septembrie 2012 at 22:55

  si eu si eu un bilet va rog!!!

 2. eu

  3 august 2011 at 16:14

  ce face mamaia pentru o bucatica de pl cu c..ie :)

 3. dudu

  4 iunie 2011 at 07:35

  Esti super buna!!!Te-as devora toata!!!Mai rar femei ca tine!!!

 4. piratul

  4 februarie 2011 at 09:32

  Mamaie, mai ai rabdare un pic, ca spitalul nr 9 e plin!

 5. macho

  27 octombrie 2010 at 11:04

  In emisiunea la „marutza”,ai lansat o stire ca,cautzi mascul pt.casatorie.Te intreb,daca la varsta care o ai mai poti sa ramai gravida pe cale naturala si sa nasti natural? Mie-mi place femeia care doreste o familie si „IUBESTE” copii !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Vedete
@radardemedia

gloria.antonescu[@] radardemedia.ro

More in Vedete