HomeLIFE STYLEMarilyn Manson va juca intr-un serial TV!

Marilyn Manson va juca intr-un serial TV!

Rockerul american Marilyn Manson va interpreta rolul unui personaj misterios in cel de-al treilea sezon al serialului fantasy „Once Upon a Time”, o productie a postului ABC inspirata din mai multe basme clasice, informeaza hollywoodreporter.com.

Marilyn manson

In cel de-al optulea episod din sezonul al treilea, care va fi difuzat la jumatatea lunii noiembrie, Marilyn Manson isi va face debutul in serialul „Once Upon a Time” sub forma personajului misterios The Shadow, care a mai avut cateva aparitii in acest show TV, scrie Mediafax.

„Am fost dintotdeauna admiratori infocati ai lui Marilyn Manson”, au declarat Eddy Kitsis si Adam Horowitz, creatorii si producatorii executivi ai serialului, intr-un comunicat comun. „Am dorit sa distribuim in acest rol pe cineva care are abilitatea vocala de a te face sa tremuri de frica”, au adaugat ei.

In noul sezon al serialului „Once Upon a Time”, personajele principale – Emma (Jennifer Morrison), Regina (Lana Parrilla), Captain Hook (Colin O’Donoghue), Snow (Ginnifer Goodwin) si Charming (Josh Dallas) – se aventureaza in intunecatul regat Neverland cu misiunea de a-l salva pe Henry (Jared Gilmore) din ghearele maleficului Peter Pan (Robbie Kay) si ale acolitilor acestuia, membrii bandei Lost Boys.

Marilyn Manson nu se afla la prima experienta in calitate de actor, intrucat celebrul rocker a jucat deja in serialul de televiziune „Californication”, produs de Showtime, dar si in filmul „Wrong Cops”, care a fost proiectat la Festivalul Sundance.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns