HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMarina Almasan, gazda emisiunii “Generaţiile TVR”, astăzi cu invitaţii Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov

Marina Almasan, gazda emisiunii “Generaţiile TVR”, astăzi cu invitaţii Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov

În această săptămână, în ciclul “TVR 60”, puteţi urmări cea de-a patra ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR” – ce aduce în faţa telespectatorilor de toate vârstele, pe câţiva dintre cei mai valoroşi oameni de televiziune  de ieri şi de astăzi.

 

Gazda acestei ediţii este Mihai Rădulescu, invitaţii săi fiind trei oameni care şi-au pus amprenta pe imaginea, impactul şi programele Televiziunii Române de-a lungul anilor. Este vorba despre Marina Almăşan, Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov – ale căror mărturisiri despre activitatea lor în TVR vor fi inedite şi surprinzătoare pentru generaţia tânără.

generatiile-tvr-marina-almasan-si-mihai-tatulici

 

Puţini tineri cunosc, de exemplu, că Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov sunt oameni de televiziune care au lucrat în TVR, ani buni, atât înainte cât şi după Revoluţia din decembrie 1989. Au fost martorii transformărilor, au colaborat cu presonalităţi şi au făcut faţă la tot felul de greutăţi şi provocări. La rândul ei, Marina Almăşan este prima vedetă lansată de Mihai Tatulici în 1990 – care a cooptat-o să lucreze (la început ca redactor), la emisiunea “Veniţi cu noi pe programul 2”. La acea vreme, Marina absolvise Academia de Studii Economice din Bucureşti (ca şef de promoţie pe ţară) şi colaborase cu diferite publicaţii şi staţii de radio.

 

Foto Credit: TVR

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns