HomeTELEVIZIUNEPremieră TVIn vacanta pe care Marius Moga a petrecut-o in L.A. a lucrat cu Jimmy Harry

In vacanta pe care Marius Moga a petrecut-o in L.A. a lucrat cu Jimmy Harry

Inainte de inceperea filmarilor pentru “Vocea Romaniei”, show ce va incepe in aceasta toamna la ProTV, Marius Moga a plecat pentru 3 saptamani in L.A. intr-o vacanta de lucru.

“A fost singura perioada in care aveam un pic de timp liber in tara, dar s-au ivit diferite oportunitati de lucru in L.A. asa ca a fost o combinatie intre munca si vacanta” a povestit el. Marius si-a petrecut cea mai mare parte a timpului in studiourile de inregistrari, la intalnirile cu oameni din industrie sau sesiuni de co-writing.

Vacanta s-a dovedit a fi extrem de productiva, Marius a inceput deja sa lucreze la o piesa impreuna cu Jimmy Harry, compozitor care a lucrat pentru Pink (super hit-urile “Sober” si “Funhouse”), Britney Spears, Kylie Minogue sau Kelly Clarkson. “Am compus o piesa cu Jimmy in studioul lui care e pe o strada plina de vegetatie si de casute parca decupate din Lord of the Rings, urmeaza sa aflam ce artist o alege pentru inregistrat.

E un producator care a facut o gramada de Billboard Hits si de la care am invatat o gramada de lucruri legate de productie, structura pieselor si despre industria muzicala din Los Angeles in general”. Marius s-a intalnit de asemenea si cu Randy Jackson, un celebru producator american si membru al juriului de la American Idol. “M-am intalnit cu el pe holurile Sony Music L.A. si am schimbat cateva vorbe, am stabilit ca urmatoarea data cand ajung prin SUA sa incercam sa compunem ceva impreuna”, a povestit antrenorul de la “Vocea Romaniei”.

Aflat in L.A. Marius si-a gasit timp pentru a incerca o noua metoda de relaxare, numita “brain SPA”. “E o tehnologie noua, foarte la moda in State, o metoda de balansare a creierului. Timp de o ora, ai niste casti in care asculti sunetul gandurilor tale. Cum e posibil? Impulsul nervos, in functie de intensitatea lui este tranformat in note muzicale. La inceput e mare galagie, dar dupa o perioada de concentrare totul devine mai…calm. La sfarsit am primit si inregistrarea si ma gandesc deja sa o folosesc pentru o piesa”, a mai povestit Marius.

La finalul sesiunilor de Brain SPA, artistul s-a intalnit si cu Lee Gerdes – proprietarul tehnologiei de balansat creiere. “Am stat de vorba cu el aproape 2 ore in ultima zi la ei in birou si chiar i-am dat niste idei despre cum ar putea imbunatati sistemul (avand in vedere ca se bazeaza pe note muzicale) – si m-a „amenintat” ca-mi fura ideile, dar ca o sa ma treaca la credite). Am fost de acord, cu conditia sa vina in vizita in Romania cu tot cu sistemul de Brain Spa in toamna pentru o saptamana”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns