Connect with us

Life Style

Marius Moga şi Costi Ioniţă, rivali din nou la Eurovision – Selectia Nationala cu bune si rele …..

Published

on

marius-mogaCosti Ioniţă s-a calificat cu trei piese la selecţia naţională pentru Eurovision 2009, iar Cornel Ilie (“Vank”) şi Marius Moga, cu câte două. În concurs va cânta şi un artist albanez.

Ioniţă şi-a încredinţat “operele” “Round&Round” şi “Dear Mama” trupelor IMBA şi Blaxy Girls, cea de-a
treia, “Can you forgive”, urmând a fi interpretată de el însuşi.
Piesele lui Moga “Nu am cu cine” şi “Love was never her friend” vor fi
cântate de Red Blonde, adică de fetele de la “Happy Hour”, respectiv de
Dalma. Cornel Ilie, de la “Vank”, a obţinut cel mai mare punctaj din
partea juriului (92 p) pentru “Pleacă”, interpretată de Tina (ex.
Pops). Tot el este autorul celui de-al 24-lea cântec selecţionat, “One
last night”, cu Alexa în postura de solistă.

Două piese are şi trioul de compozitori Radu Bolfea, Marcel Botezan şi Sebastian Barac: “Sunny Days”, pentru trupa Zero, colegii fetelor Red Blonde de la emisiunea lui Măruţă, şi “A girl like me”, încredinţată
Alexei.

Cu două piese se va prezenta la selecţie şi compozitorul Norbert Kovacs: “Purple” şi “Go on”, pe care le vor cânta Tabascco, respectiv Adrian Molnar.

Nico, reprezentanta României la Eurovision 2008, va veni şi de data asta la selecţia naţională, cu piesa “Disco Maniac”, compusă de soţul ei, Laurenţiu Matei, pe care o va interpreta în duet cu Moni-k. Laurenţiu Duţă s-a calificat şi el, cu “The Balkan girls”, pe care i-a încredinţat-o Elenei Gheorghe, fosta solistă a trupei Mandinga. Interpretul albanez Besa Kokedhima va cânta în concurs “Nothing gonna change”, compusă de Sebastian Badiu. Iar Eduard Cârcotă, compozitorul piesei “Tornero”, s-a calificat şi el cu “Stop”, melodie pe care i-a
încredinţat-o interpretului Cătălin.

Au mai fost selecţionate: “Perdoname” (muzica: Ionuţ Botea, interpret:Juan Xavier), “I feel your presence” (muzica: Adrian Ordean, interpret: Irina Popa), “Don’t live” (muzica: George Hora, interpret: Alin Nica),“Strigă” (muzica: Marius Popa, interpret: Popas Band), “Love is thelife” (muzica: Daniel Lăzărică, interpret: Etnic),  “Take the chance”(muzica şi interpretarea: Floriana Pachia), “Everyday” (muzica: Marius Pop, interpret: Adina Drăgoescu), “You are my love” (muzica: Cătălin Huţanu, interpret: Cristina Şchiopu) şi “Zbor înalt” (muzica şi interpretarea: Romeo Zaharia). Ca rezervă, au mai fost alese piesele: “Demon blue” (muzica şi interpretare: Maria Magdalena Dănăilă), “N-am timp deloc” (muzica: Mihai Alexandru, interpret: Alin Cojocăriţa), “The first step togheter” (muzica: Valter Dionisie, interpret: Dan Constantinescu), “All in your hands” (muzică şi interpretare: Mircea Romcescu) şi “24/7” (muzica: George Hora, interpret: Alin Nica).

costi-200

Cele 24 de cântece au fost alese de un juriu din care au făcut parte
George Natsis, Adrian Despot, Viorel Gavrilă, Mihai Georgescu (Bere
Gratis), Mihai Trăistariu, Sanda Cepraga, Cătălin Crişan, Zoia Alecu,
George Popa, Răzvan Popescu (Radio 21) şi Bogdan Miu (Europa FM).

În concurs, au fost înscrise 209 melodii, dintre care 32 au fost
respinse pentru nerespectarea regulamentului. “Nu mă pot pronunţa în
ceea ce priveşte calitatea pieselor alese, pentru că lipsesc de aici
două elemente: prezentarea lor live şi imaginea”, a declarat
compozitorul George Natsis, preşedintele juriului.

În acest an, s-au calificat în special piese compuse şi interpretate de
generaţia foarte tânără. “Dorim ca spectacolul din acest an să fie cel
mai bun din toate timpurile. Piesele vor aduce în faţă o generaţie
tânără. Dorim să găsim piesa care să aducă România în acel Top 5. Am programat selecţia mult mai devreme, în aşa fel ca la 1 februarie să avem un câştigător şi să putem începe promovarea. Show-ul tv din acest
an va fi foarte interesant, din toate punctele de vedere”, a declarat Dan Manoliu, realizatorul Eurovision.

Pe 11 ianuarie se vor filma videoclipurile de promovare ale pieselor,iar repetiţiile pentru semifinale vor începe cu trei  zile înainte de concurs. Cele două semifinale se vor desfăşura pe 27, respectiv 29 ianuarie şi vor fi transmise în direct de TVR. Finala selecţiei naţionale va avea loc pe 31 ianuarie, în această fază participând cele mai bune 12 melodii rezultate în urma semifinalelor. Bugetul din acest an va fi “de austeritate, mai mic, dar suficient”, a anunţat Liana Săndulescu, managerul proiectului Eurovision. Artistul ales va reprezenta România la concursul Eurovision 2009, de la Moscova, care se va desfăşura între 9 şi 16 mai, la Complexul Sportiv Olympiisky. Costurile de pregătire şi organizare se ridică la 30 de milioane de euro.

Anul trecut, la Belgrad, România a fost reprezentată la Eurovision de Nico şi Vlad Miriţă cu piesa “Pe o margine de lume”, clasându-se pe locul 20 din 25. Câştigător a fost Dima Bilan, care a urcat pe scenă
alături de violonistul Edvin Marton şi de patinatorul Evgheni Pluşenko.


loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Ce spune celebra actriță din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Özge Özberk, frumoasa protagonistă din “A doua șansă” – serial difuzat în exclusivitate de luni până joi, de la ora 19.00, la Happy Channel, mărturisește că a existat o colaborare foarte bună între ea și ceilalți actori pe platourile de filmare pentru serialul turcesc. Despre Kutsi, actorul care joacă personajul masculin principal, aceasta a avut numai cuvinte de laudă.

În vârstă de 42 de ani, îndrăgita actriță din Turcia – Özge Özberk poate fi urmărită într-o poveste emoționantă, pe care postul de televiziune Happy Channel o aduce în exclusivitate în fața publicului român. Özge este Deniz Öztuna, o femeie care se luptă pentru a obține “A doua șansă”. Unul dintre actorii cu care Özge a făcut echipă pe platourile de filmare este Kutsi, actorul fiind cel care îl interpretează pe Mirat, protagonistul poveștii.

Actrița este de părere că distribuția aleasă a jucat un rol esențial în succesul producției, realizate în urmă cu doi ani în Turcia.  “Kutsi este făcut pentru rolul lui Mirat. Gândirea, modul în care privește viața, generozitatea, toate aceste trăsături se suprapun exact cu personalitatea lui Mirat. Unul dintre lucrurile importante pentru ca un proiect să aibă succes este o distribuție bună. A existat o potrivire foarte bună și cu ceilalți actori, nu numai cu Kutsi.”, a declarat Özge Özberk în cadrul unui interviu pentru site-ul milliyet.com.

“A doua șansă”, serialul care poate fi văzut de luni până joi, între orele 19.00-21.00, la Happy Channel, aduce în centrul atenției personajele Deniz Öztuna și Mirat. Aflată într-o situație disperată, după ce soțul ei dispare fără nici o urmă, Deniz trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. Lucrurile se schimbă pentru ea în momentul în care îl întâlnește pe Mirat.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”, Antena Stars: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Dorian Popa, unul dintre cei în vogă cântăreți ai momentului, este gazdă pentru Andra Trandaș și cățelul ei Billy în prima ediție a emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dorian Popa este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Deși pisicile și câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra și Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire și familie.

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar și despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Intrigată de sfaturile date de membrii unei trupe de teatru dintr-un sat din Bistrița-Năsăud, Delia încearcă, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să afle cum i-ar putea găsi pereche colegului său Mihai Bendeac.

Trei membri ai trupei de teatru Dor Someșean, formată numai din pensionari, au reușit să îi intrige și să îi amuze pe jurații ”iUmor”. Îmbrăcați mereu în haine tradiționale, aceștia participă la festivaluri și au primit mai multe premii, astfel că și-au încercat norocul și la ”iUmor”, spunând că ei se bucură să facă oamenii să râdă. Sceneta legată de problemele matrimoniale ale unui tânăr cuplu de la țară i-a cucerit pe cei trei jurați, astfel că Delia a ținut la final să le ceală sfatul în ale amorului. ”Vă văd înțelepți, trecuți prin toate, aveți un sfat pentru Mihai, el nu își găsește soțioară?”, a întrebat jurata.

Care a fost soluția găsită, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție ”iUmor” din acest sezon.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending