HomeLIFE STYLEMarti seara prima semifinala Eurovision

Marti seara prima semifinala Eurovision

Momentul mult asteptat incepe maine seara la TVR 1, Prima semifinala Eurovision 2009 , in direct de la Moscova !
Elena va intra pe locul 14 cu piesa „The Balkan Girls” compusă de Laurenţiu Duţă.EUROVISION 2009 - ELENA

În ediţia din acest an a Eurovision, marţi, 12 mai, vor avea drept de vot numai telespectatorii din ţările participante la prima semifinală, adică: Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andora, Elveţia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, România, Finlanda, Portugalia, Malta, Bosnia – Herţegovina, la care se adaugă şi două ţări dintre cele cinci aflate direct în finală: Anglia şi Germania.

Aşa cum a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei române: „Cred că această semifinală este cea mai grea dintre toate semifinalele Eurovision la care am participat până acum, pentru că marţi nu au drept de vot ţările care, de obicei, ne dădeau voturi: Spania, Moldova, Grecia, Cipru”.

Telespectatorii români din străinătate o vor putea vota pe Elena numai daca se află marţi seara în una dintre ţările mai sus menţionate şi dacă vor urmări transmisia televiziunii publice din ţara respectivă. Numai în acest mod vor afla numerele de telefon alocate de fiecare ţară piesei României.

Spectacolul va putea fi urmărit pe TVR Internationa si TVR HD în condiţii excepţionale de sunet şi imagine
EUROVISION PARTE DIN TINE !

Afla mai multe despre Concursul Eurovision pe site-ul: http://eurovisionstar.blogspot.com/

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns