HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMaruta e Mos Craciun la “Happy Hour”: apara sarbatoarea de Mosii care vor sa o fure

Maruta e Mos Craciun la “Happy Hour”: apara sarbatoarea de Mosii care vor sa o fure

Craciunul acesta, Catalin Maruta este Mos Craciun la “Happy Hour” si apara sarbatoarea care este in pericol de a fi furata. Anul acesta patru Mosi care se cred mai cool si mai cu… fes decat batranul Mos Craciun vor sa ii ia locul in saniuta si il provoaca la lupta dreapta. Mosii cu sacul plin de tupeu care ii vor da de furca lui Mos Craciun Clasic sunt Mos Sexy, Mos Rock, Mos Hip Hop si Mos Manelist. Astfel, incepand de marti, 18 decembrie, si pana vineri, 21 decembrie, la “Happy Hour” Mosii se vor intrece in probe care mai de care mai dificile in incercarea de a revendica sarbatoarea Craciunului.

Asa se face ca anul acesta Maruta intra in rolul lui Mos Craciun si se ia la intrecere cu fiecare dintre ceilalti Mosi pentru a demonstra ca e cel mai bun si ca anul asta Craciunul trebuie sa ramana asa cum il stim cu totii. Mos Maruta se va lupta cu Mos Sexy, in persoana lui Jean de la Craiova, la sala, acolo unde isi vor arata muschii si isi vor compara sex-appealul, pentru ca e nevoie de rezistenta si sarm in saniuta care aduce cadouri. Apoi, Mosul de la “Happy Hour” se va intrece cu Mos Rock, in persoana lui Cristian Popescu Piedone, cei doi masurandu-si popularitatea in pregatiri pentru masa de Craciun. Dupa care, va urma confruntarea cu Mosul Hip-Hop, intruchipat de Marius Gavrila, pe care Mos Maruta va trebui sa-l intreaca in cursa de livrarea a cadourilor. In fine, cel de-al patrulea Mos cu care Mos Maruta se va intalni pe “ring” este Mos Manelist, nimeni altul decat Pepe, cu care se va intrece la impodobit bradul de Craciun.

Dupa un adevarat maraton de probe, Mosii se vor intalni in platoul “Happy Hour” de la Pro Tv vinerea aceasta, pe 21 decembrie, in ultima editie din an. Atunci, Mos Maruta si ceilalti Mosi vor lua parte la Olimpiada Jocurilor de Iarna pentru Mosi, in care vor fi suspusi unor probe demne de orice Mos Craciun si vor fi jurizati de copii ai vedetelor. Cine va castiga, care Mos e mai Mos decat celalalt, telespectatorii Pro Tv vor afla vineri, la “Happy Hour”!

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns