HomeALL MEDIADEMISIA ANULUI | Mass-Media ceha nu plange după Adrian Sarbu

DEMISIA ANULUI | Mass-Media ceha nu plange după Adrian Sarbu

Demisia lui Adrian Sârbu nu pare a fi deloc plânsă în țări în care funcționează stații ale CME.

Adrian Sarbu - demisie CME

In Cehia, unde există Nova TV (un post-lance al CME), analiștii nu sunt prea blânzi vizavi de activitatea românului la cârma CME. Astfel, analistul media Michal Pavec scrie că plecarea lui Sârbu a generat ecouri pozitive. Pozitive pentru plecare, cam negative pentru perioada cât Sârbu a ținut frâiele CME.

Cei patru ani sub conducerea românului se pare că nu au fost de bun augur pentru companie: datoriile CME au crescut, acțiunile au scăzut la bursă, iar strategia pentru atragerea de publicitate pentru Nova nu a dat nici un fel de rezultat. Pavec atrage atenția și asupra mesajului transmis de Sârbu în care acesta spune că și-a îndelinit cu succes obiectivele. ”o părere prea bună despre sine, pentru cineva care n-a performat nici măcar pentru Nova TV…”,a declarat acesta pentru IHNED.CZ

Jurnalistul mai amintește că, sub Sârbu CME a înregistrat pierderi uriașe (150 de milioane de dolari, în ultimii doi ani), iar strategia (prin ridicarea de prețuri vizavi de publicitatea atrasă de Nova) privind postul ceh al CME a avut rezultate exact pe dos. De fapt, a redus income-ul stației la o treime.

Cam acesta este tonul general al articoului din care cităm, dar lui Sârbu i se recunosc și ceva merite cum ar fi lansarea canalelor Nova Cinema și Nova Sport sau tenacitatea de a insista asupra vânzării de produse tv prin internet.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns