HomeTELEVIZIUNEEmisiuniJuriul de la MASTERCHEF schimbat din temelii! Cine sunt aceştia? Când va fi difuzată emisiunea?

Juriul de la MASTERCHEF schimbat din temelii! Cine sunt aceştia? Când va fi difuzată emisiunea?

SCHIMBARE: Juriul de la Masterchef a fost schimbat din temelii. Anunţul a fost făcut de PRO TV la evenimentul de lansare a grilei de toamnă.

O noutate este ca PRO TV nu va avea nici un cooking show în grila de toamna, Masterchef va debuta cu nouă echipă de juraţi în grila de primăvară, cel mai probabil în luna februarie 2017.

Răzvan Fodor rămâne prezentatorul show-ului!

 

Cine sunt noii juraţi?

Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu – Noul juriu, format din trei profesioniști, personalități puternice care se completează perfect, este definit cel mai bine de un singur numitor comun: expertiză.

 

Răzvan Exarhu

Răzvan Exarhu este cunoscut publicului pentru paleta de felurite mirodenii pe care le-a adăugat sârguincios în rețeta succesului: jurnalist, editorialist, om de radio și de televiziune, dar și om de publicitate. Răzvan a ales să-și urmeze pasiunea culinară, reușind să-și scrie propria rețetă de succes.

Experiența gastronomică vastă a fost câștigată cu multă muncă, pasiunea pentru gătit fiind mereu dirijată de grijă pentru detaliile care fac diferența dintre o „mâncare” și un preparat rafinat. De-a lungul anilor, Răzvan Exarhu a cochetat cu ideea unei locații distinse, având un mic bistro boem în sufletul orașului București, reorientându-se ulterior spre consultanță culinară.

 

Samuel le Torriellec

Chef Samuel le Torriellec este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Pe lângă numeroasele cursuri și acreditări în domeniul culinar, Chef Samuel deține o performanță extraordinară, greu de egalat, acumulată în cei 25 de ani de profesie: a lucrat și a condus mai multe restaurante răsplătite cu stele Michelin! În prezent, Chef Samuel este Executive Chef într-un restaurant de top din București, coordonând simultan un grup de 9 restaurante de renume din întreaga țară.

 

Liviu Popescu

Liviu Popescu – antreprenor de succes în domeniul HoReCa din România, Liviu a fost desemnat, nu cu mult timp în urmă, unul dintre cei mai admirați CEO din România. Liviu este un profesionist de succes în domeniul managementului de restaurante și locații speciale. Din portofoliul său fac parte o rețea de cluburi din București, Iași, Galați și Constanța, câteva restaurante în București, dar și un club privat.

 

In concluzie

Noul sezon MasterChef va atinge un nou nivel de expertiză! Reușita în domeniul culinar nu presupune doar îndemânarea de a pregăti un preparat excepțional, ci și abilitatea de a-l prezenta și de a convinge că merită cumpărat.

Noul juriu MasterChef reunește expertiză a trei profesioniști din domenii complementare: Samuel le Torriellec, chef cu 25 de ani de experiență culinară care a condus restaurante cu stele Michelin, Răzvan Exarhu, artist culinar care și-a urmat pasiunea pentru gătit și care a reușit să parcurgă drumul de la om de radio și de televiziune, la chef și, nu în ultimul rând, Liviu Popescu, antreprenorul HoReCa, deținător și manager al unor locații excepționale din România!

Filmările sunt programate să înceapă în acesta toamna, în condiţiile în care preselecţiile au avut loc în acesta toamnă.

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns