HomeMAGAZINIntalnire cu matinalii Radio 21, in Piata Sudului din capitala

Intalnire cu matinalii Radio 21, in Piata Sudului din capitala

Radio 21 ia pulsul pieței, la propriu! Manuel Dinculescu, Vlad Craioveanu, DJ Andi și Orlando vor emite live, mâine, 30 octombrie, din Piața Sudului din Capitală, când își vor lansa pe piață, chiar din piață, noul lor nume: „PatruLA 21”.

„N-o să vindem gogoși, că de asta se ocupă, neoficial, oficialii, dar vom face schimburi de rețete de murături ca să ne dregem după petrecerea de Halloween iar o persoană importantă, nu spun cine – va pregăti live ceva bun de mâncare pentru toți cei care se vor afla în piață cu noi. Așadar, dragi români, haideți… la piață!”, a spus Manuel Dinculescu.

În Piața Sudului din Capitală, lucrurile se petrec un pic altfel decât în restul piețelor: taxa pe tarabe nu se mai încasează cu chitanţierul, ci cu tableta. Matinalii 21 vor să experimenteze cum se îmbină tehnologia cu cererea de gogonele, dar și cu costumele de Halloween.

„Radio 21 e cel mai șmecher de pe piață” a explicat Orlando, care e deja pregătit să facă Sondajul Bun de Nimic Bun din mijlocul tarabelor.

PatruLA 21 se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns