HomeALL MEDIARadioMatinualul de la PRO FM va avea doi colegi noi: Unguru’ Bulan si Sebastian Cotofana

Matinualul de la PRO FM va avea doi colegi noi: Unguru’ Bulan si Sebastian Cotofana

Prev1 of 2

Incepand de joi, 20 octombrie, personajele celebre Fratzica, Unguru’ Bulan, Gushteru’ si C8ilu’ vor debuta in matinalul ProFM si vor aduce o serie de pastile pline de umor care ii va binedispune pe ascultatori inca de la primele ore ale diminetii. Pastilele vor intra in matinal in zilele de luni, miercuri si vineri.

De luni, 24 octombrie, Sebastian Cotofana aduce in prim plan cele mai fierbinti subiecte din Politia Muzicii. Nici artistii invitati de Greeg si Onuc nu vor trece neobservati de Sebastian care ii va provoca sa raspunda la intrebarile “CotoFun Test”. Sebastian intra in pielea reporterului si va merge printre oameni pe strada de unde intra in direct, dar va accepta si provocarile ascultatorilor.

 

 “Proiectul “Unguru’ Bulan” nu s-a incheiat niciodata, ci a continuat exclusiv in mediul online. Daca va intrebati de ce am lipsit in ultimii doi ani, raspunsul e simplu: noi, fiind din Ardeal, abia acum ne-am prins de niste glume pe care le facusem in 2014. Acum, in 2016, intr-o rece dimineata de octombrie, ne-am trezit cu un picior in fata; era piciorul lui Dumnezeu si am zis ca e musai sa-l prindem. Lasand gluma la o parte, sunt incantat si onorat ca personajele mele (Fratzica, Unguru’ Bulan, Gushteru’ si C8ilu’) se vor auzi de acum la Pro FM. Abia astept sa facem fain.” spune Ciprian Catunescu aka Unguru’ Bulan.

 

“PRO FM-ul il vad ca pe un nou loc de joaca in care sa-mi pun ideile in practica si sa ma dezvolt alaturi de echipa. E o provocare. Voi lucra cu Greeg si Onuc pentru matinal, voi aduce subiecte din Politia Muzicii, artistii invitati in matinal vor “intra si pe mana mea”, in sensul ca ii voi provoca sa raspunda la unele intrebari neasteptate, va fi un “CotoFun Test”. Voi aduce subiecte din Cotofan/Politia Muzicii si atunci cand vom avea ocazia, voi fi reporterul care va aduce PRO FM printre oameni, pe strada.” adauga Sebastian Cotofana.

 

Matinalul PRO FM cu GreeG si Onuc poate fi ascultat de luni pana vineri, de la 7:00 la 10:00! Matinalii va asteapta cu cele mai tari picanterii si cele mai cool premii!

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns