HomeLIFE STYLEMatteo nu are permis de conducere, dar isi doreste sa sofeze o masina

Matteo nu are permis de conducere, dar isi doreste sa sofeze o masina

Matteo a venit in aceasta dimineata la Alarma ProFM pentru a lua in primire Masina ProFM si spre surpriza lui Gicu si Nicolai ei au aflat ca artistul nu are carnet! 

Matteo

Insa si-a dorit atat de mult sa se plimbe cu premiul pe care il va castiga un ascultator, incat a venit pregatit nu cu unul ci cu doi soferi, colegi si dansatori din trupa, Dragos si Cmaelia.

In privinta carnetului nu stiu cand il voi lua, am incercat de 4 ori si nu mi-a reusit, am picat la sala”, a povestit Matteo. El a vorbit si despre noua piesa realizata impreuna cu Ionut Radu: “Panama”, pe care a cantat-o live la ProFM.

Ascultatorii ProFM au aflat cu aceasta ocazie de la Gicu numele lui Matteo: “Stiu ca la un moment dat tu ti-ai schimbat numele din buletin. Stiu ca acum este Vasiliu Matei”, l-a intrebat DJ-ul ProFM si a aflat care era cel initial:  Vasiliu Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin

La finalul emisiunii Dj-ii ProFM au coborat cu invitatii lor in parcare pentru a lua Masina. Gicu, pentru a se asigura ca totul e in regula si pentru a-i face un instructaj potrivit lui Matteo, i-a lipit post-it –turi pe toate partile componente: parbriz, capote, pedale, volan etc

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns