HomeMAGAZINEvenimenteMaximilian cauta “sofisticate”, iar R.I.O (Tony T) aduce Jamaica in Princess cu hit-ul „Shine One”!

Maximilian cauta “sofisticate”, iar R.I.O (Tony T) aduce Jamaica in Princess cu hit-ul „Shine One”!

“E sofisticata, ma! O fi stricata, ma!”, este unul dintre cele mai ascultate refrene in ultimul an, pe toate radiourile si posturile tv muzicale de la noi. Maximilian, cel “vinovat” pentru asta, este recunoscut ca un show-man adevarat si vine sa demonstreze asta in club Princess, miercuri, 14 noiembrie.

Maximilian este in continua cautare de “sofisticate”, astfel ca orice domnisoara prezenta poate fi aleasa lui. Toti petrecaretii care stiu versurile trebuie sa se astepte sa cante de cel putin trei ori, alaturi de artist, melodia “Sophie”, asa cum a obisnuit in reprezentaiile sale. La concertul care va incepe dupa miezul noptii, este de asteptat ca Maximilian sa scoata din celebra lui caciula si cateva piese noi, din care s-ar putea sa apara viitorul single care va isteriza Romania.

Joi noapte insa, acelasi club din Regie da startul maratonului artistilor internationali cu R.I.O (Tony T) si aduce exclusiv Jamaica direct in Bucuresti cu hit-ul acestuia, „Shine One”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns