HomeMAGAZINEvenimenteMeciul Oltchim – Viborg este LIVE la Pro TV de la 20:45

Meciul Oltchim – Viborg este LIVE la Pro TV de la 20:45

Update: Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut cu scorul de 31-32 meciul retur cu Viborg, din finala Ligii Campionilor, astfel că trofeul rămâne în vitrina formaţiei daneze, care l-a câştigat şi anul trecut.

Returul finalei Ligii Campionilor, Oltchim-Viborg, porneste de la 7 goluri diferenta sambata seara de la ora 20:45, in direct la ProTV si pe www.protv.ro.

Spectatorii de la Polivalenta vor primi o palarie pe care sa si-o dea jos in fata uluitoarei performante pe care au izbutit-o jucatoarele lui Voina.

Narcisa, Cristina, Steluta, Paula, Ionela, Patricia, Ramona, Valeria, Gabi, Adina, Iulia, Ada, Oana si celelalte fete au reusit sa duca o echipa romaneasca in finala Ligii Campionilor dupa 20 de ani. Dupa ce in turul din Danemarca au pierdut la 7 goluri diferenta, ”alchimistele” sunt la limita posibilului: trebuie sa faca meciul vietii si sa-i scoata din nou in strada pe romani.

Sambata, la meci, spectatorii din Sala Polivalenta vor primi gratuit o palarie si o editie speciala ProSport dedicata Oltchimului.

Oltchim – Viborg e sambata 15 mai, ora 20:45, in direct la ProTV si pe www.protv.ro.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns