HomeLIFE STYLEMeciul Serii: Liverpool – Urziceni, la ProTV si live pe sport.ro!

Meciul Serii: Liverpool – Urziceni, la ProTV si live pe sport.ro!

Fara Dan Petrescu, plecat sa antreneze in Rusia, campioana Urziceni incearca imposibilul in 16-imile Europa League: joaca pe Anfield Road cu fosta detinatoare a Ligii Campionilor, Liverpool.

Meciul meciurilor pentru romani, Liverpool – Urziceni, e in direct la ProTV si LIVE pe www.sport.ro, joi 18 februarie, de la ora 22:00. La ora 20:00, tot pe ProTV si LIVE pe www.sport.ro, e meci de gala: Juventus – Ajax.

Va fi printre putinele dati cand microbistii nu-si vor mai dori un sut fenomenal al lui Steven Gerrard, o parada regala a portarului Reinasau cand ii va enerva imnul “You never walk alone” cantat de suporterii fanatici englezi, care se vor intreba: “UrziWho? UrziCine?”.

Vor dori sa vada interventii exceptionale ale lui Galamaz si Bruno Fernandes, driblinguri reusite ale lui Paduretu si Frunza si goluri de la Bilasco si Rusescu.

Va fi printre putinele dati cand fanii romani nu vor mai accepta scuze de genul “Si-au dorit mai mult victoria”, “Mingea e rotunda” sau “Ne-au furat arbitrii”, ci vor dori sa se bucure de fotbal adevarat din partea campionilor Romaniei, antrenati acum de israelianul Levy.

Galamaz, Bilasco si Compania s-au calificat in aceasta faza din Europa League terminand pe locul 3 in grupele Ligii Campionilor.

Europa League 16-imi (toate si pe www.sport.ro):

Everton – Sporting marti, 16 feb, ora 19:45 Sport.ro

Ajax – Juventus joi, 18 feb, ora 20:00 ProTV – Click AICI pentru a vedea meciul LIVE

Liverpool – Urziceni joi, 18 feb, ora 22:00 ProTV – Vezi AICI meciul LIVE

Fulham – Sahtior joi, 18 feb, ora 22:00 Exclusiv www.sport.ro

Citeste mai multe pe www.sport.ro

Special cu reactii joi, 18 feb, ora 24:00 Sport.ro

Rezumatele vineri, 18 feb, ora 16:00 si 20:00 Sport.ro

www.protv.ro[starrating template_id=4 column=’votes’]

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns