HomeAUDIENȚE TVAnalizeMeciul Stelei din UEFA Champions League, lider de audienţă! Cine a fost pe locul 2?

Meciul Stelei din UEFA Champions League, lider de audienţă! Cine a fost pe locul 2?

Sparta Praga și Steaua au remizat, scor 1-1, în prima manșă din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League. 

Meciul, transmis LIVE de Pro TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 21:00-22:51. În minutul de maximă audiență, de la 22:50, peste 2.6 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Sparta Praga și Steaua.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 13.1 puncte de rating și o cotă de piață de 37.2%, următorul post clasat, KANAL D înregistrând 4.3 puncte de rating și 12.1% cotă de piață. 

Echipa antrenată de Reghecampf a început meciul foarte bine, Stanciu reluând cu capul din șase metri, dar portarul Bicik a respins fără probleme. După primele 15 minute bune ale Stelei, cehii au echilibrat meciul, marcând primul gol al partidei. În minutul 35, Sural a deschis scorul, cu o lovitură de cap din 6 metri. Golul Stelei a venit în minutul 75, atunci când Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă din 16 metri.

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns