HomeLIFE STYLEMeciurile de fotbal au adus audienţe importante posturilor de televiziune în luna septembrie

Meciurile de fotbal au adus audienţe importante posturilor de televiziune în luna septembrie

Cum era de asteptat si luna acesta meciurile de fotbal au crescut audientele posturilor tv ! TVR 1 a ajuns pe locul 3 in prime time datorita meciurilor din Campionatul Uefa Champions League.

Conform Departamentului de Certare a audientelor TVR,  cea de-a doua partidă a echipei FC Urziceni în UEFA Champions League a adus postul TVR 1, marţi seara, în postura de lider absolut de audienţă pe toate targerturile: naţional, urban şi comercial.

Astfel, pe intervalul 21.45 – 23.40, TVR 1 a înregistrat la nivelul întregii ţări un număr mediu peste 1,5 milioane de telespectatori. Pe target naţional, cota de piaţă medie a fost de 22%, iar rating-ul mediu de 7,4%. La nivel urban, pe acelaşi interval orar, TVR 1 a înregistrat o cotă de piaţă medie de 24,6% şi un rating mediu de 9,3%, în timp ce pentru target-ul comercial valorile medii au fost de 24,2% cota de piaţă şi 7,7% rating. „Minutul de aur” al transmisiei a fost înregistrat la 22.15 când, la nivel naţional, peste 1,8 milioane de români urmăreau eforturile echipei FC Timişoara de a înscrie golul victoriei. În acel minut, cota de piaţă a TVR 1 era de 23,5% şi rating-ul de 9%.

Alte cifre:

Romania – Austria- rating 15.6- urmarit de peste 1,7 milioane de telespectatori, difuzat de Antena 1

Romania – Franta- rating 15,3 – urmarit de peste 1,6 milioane de telespectatori , difuzat de TVR 1

FC Sevilia – Unirea Urziceni – rating 9,6 – urmarit de peste 1,1 milioane de telespectatori, difuzat de TVR 1

Sursa: GFK

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns