HomeALL MEDIAMega-campania „Romania Turistica” si Superbingo Metropolis au spoturi publicitare pe videotelefon

Mega-campania „Romania Turistica” si Superbingo Metropolis au spoturi publicitare pe videotelefon

Oare cea r putea avea in comun mega-campania „Romania turistica” si Superbingo Metropolis? Faptl ca spoturile lor publicitarea sunt protagonisti principali in reclamele care apar pe videotelefonul fix.

Revolutia telecomunicatiilor reprezinta boom-ul economic al acestui secol. Acum exista videotelefonie fixa care functioneaza prin internet.

Si nu se putea ca ecranul videotelefonului sa fie gol in timpul dintre convorbirile telefonice. Astfel s-a inventat publicitatea prin videotelefon, toti abonatii retelei de videotelefonie fixa din Romania putand admira superbele spoturi publicitare.  In Romania exista 10.000 de abonati la ora actuala, asta insemnat 10.000 de potentiali clienti.

O campanie publicitara agresiva este utilizata in zilele noastre pentru a aduce vanzari cat mai mari, iar potentialul oferit de o retea de videotelefonie fixa nu putea fi trecut cu vederea.

Printre cei care au apelat la reclamele prin videotelefonie se numara: mega-campania „Romania turistica”, Superbingo Metroplolis, Ford, agentii de turism precum Carpathia Tour, Romaqua Group (Albacher) si lista ar putea continua.

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns