HomeLIFE STYLEMEGASTAR 3 din 25 octombrie la Prima Tv

MEGASTAR 3 din 25 octombrie la Prima Tv

Pe 25 octombrie se aprind din nou reflectoarele la Megastar. Cea de-a treia editie a emisiunii-concurs se anunta a fi de-a dreptul incendiara, pentru ca Megastar schimba registrul si promoveaza grupurile vocale.

27 de concurenti, impartiti in opt grupuri, sunt gata sa va arate ce inseamna cu adevarat competitia Megastar. Talentati, ambitiosi si optimisti, finalistii sunt pregatiti sa va ofere un show 100% live, pe
care-l puteti urmari in fiecare sambata seara, la Prima TV.
De aceasta data competitia va fi mai stransa, pentru ca o parte dintre fostii finalisti Megastar 1 si 2 s-au decis sa-si mai incerce o data norocul. Noii veniti nu sunt nici ei mai prejos. In urma selectiilor riguroase s-au ales cele mai bune voci.
Pe parcursul saptamanilor de pregatiri intense Andreea Raicu i-a urmarit indeaproape pe finalisti. Sub bagheta Crinei Mardare, profesoara de canto, cele opt grupuri vocale au invatat ce inseamna sa faci cu adevarat muzica. Si pentru ca un artist trebuie sa imbine perfect ceea ce canta cu miscarea scenica, Silvia Calin si Andreea Duta s-au ocupat de coregrafie.

Virgil Iantu, Aura Urziceanu, Adrian Despot si Razvan Mazilu sunt pregatiti pentru o noua runda de jurizare, in care doar talentul, prestatia artistica, implicarea sufleteasca si puterea de comunicare si interactionare cu publicul vor fi notate cu 10.

Cineva va castiga cei 60.000 de Euro pusi in joc de Prima TV si un contract cu Universal Music Romania, veti afla urmarind Megastar 3, din 25 octombrie, in fiecare sambata seara, de la ora 20:30.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns