HomeMAGAZINFOTO & VIDEO Melania Trump, Prima Doamnă a SUA a pozat goală. Cum arată portretul acesteia?

FOTO & VIDEO Melania Trump, Prima Doamnă a SUA a pozat goală. Cum arată portretul acesteia?

Melania, a treia soţie a lui Donald Trump este o prezenţă mai discretă decât soţul său, ocupându-se de fiul lor şi de acţiuni filantropice. Cu toate acestea, este alături de republican ori de câte ori e nevoie. Ea va fi Primă Doamnă de la Casa Alba care nu are origini americane. 

Potrivit unui sondaj de opinie, Melania Trump este cea mai impopulară soţie de preşedinte american din ultimii 16 ani. Şi, ca un detaliu de culoare, este prima soţie a unui preşedinte al Statelor Unite care a pozat goală, anunta DIGI 24.

 

Melania, a treia soţie a lui Donald Trump este o prezenţă mai discretă decât soţul său, ocupându-se de fiul lor şi de acţiuni filantropice. Cu toate acestea, este alături de republican ori de câte ori e nevoie.

Melania Trump, Knauss pe numele său de fată, s-a născut în Slovenia în 1970. Şi-a început cariera în modeling la 16 ani, când a fost remarcată de un fotograf din Ljubljana.

melania-trump

 

Video Credit: DIGI 24

Foto Credit GC.com/IJR.com 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns