HomeTELEVIZIUNEMelek Amet -€“ Destinul tragic al legendei modeling-ului românesc

Melek Amet -€“ Destinul tragic al legendei modeling-ului românesc

Duminica, 21 octombrie, de la 16.30, ACASA, la “Doamne de poveste”, emisiune prezentata de Olivia Steer, telespectatorii vor afla povestea impresionanta de viata a celui mai celebru manechin al epocii de aur, Melek Amet.

Neni Amet vorbeste pentru prima data despre curajul fiicei sale de a-si infrunta parintii si a incalca normele si ritualurile religiei musulmane pentru a se casatori din dragoste cu un barbat de alta credinta, fapt care a provocat o adevarata drama in viata familiei ei si a comunitatii din care facea parte.

Mircea Trofin era fiu de demnitar comunist, dar averea sa nu se compara cu cea a bogatei si respectatei familii de turci din Constanta care pastrase intacte relatiile cu rudele lor de la Istanbul.

“Eu voiam sa-i fac o nunta lu Melek ca-n povesti, o singura fata aveam si posibilitati aveam, insa a fost ceva asa simplu. Nu aveau nimic sa stiti, mai mult aveam noi decat ei … si si-a dat seama pana la urma, asta e o secventa importanta din viata lui Melek. Dar pe noi ne-a distrus , suntem si musulmani si fiecare etnie tine la religia lui, voiam sa fie de religia noastra”, spune la “Doamne de poveste”, Neni Amet. “Am suferit foarte mult. Dupa aceea sigur, orice rana se inchide, nu de tot, dar e copilul tau”, continua aceasta.

Frumusetea ei exotica, magnetismul ei, o faceau imediat remarcata pe Melek si aceste calitati au facut din primul moment sa se afirme in cariera de model. Dar i-au atras si gelozia sotului. Dincolo de gelozie, un fapt inacceptabil in religia musulmana a facut ca Neni sa intervina in casnicia fiicei sale si sa o determine sa divorteze. Telespectatorii ACASA vor afla la “Doamne de poveste” motivul determinant care a pus punct acestei casnicii.

Dupa 1990, Melek deschide una dintre primele si cele mai serioase scoli de manechine, iar in paralel incepe o cariera in televiziune. Tot din 1990 incepe sa lupte pentru recupararea averii confiscate de comunisti tatalui sau care a facut ani grei de puscarie la canal. In ciuda unui dusman perfid care o macina, cancerul, nu abandoneaza lupta pentru averea careia ii gaseste adevarata destinatie : o clinica de oncologie care sa salveze alte vieti. Ca sa atinga acest scop, are energia sa lupte cu boala. Pana la un punct.

Din ce cauza s-a terminat povestea de iubire dintre Melek si Mircea Trofin, pe cine a iubit cu adevarat frumoasa turcoaica , telespectatorii ACASA vor afla duminica, 21 octombrie, de la 16.30, intr-un reportaj impresionant realizat de “Doamne de poveste” despre celebrul manechin al epocii de aur.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns