HomeLIFE STYLEMellina lanseaza o superba balada – „1ndragostit”

Mellina lanseaza o superba balada – „1ndragostit”

Asa cum ne-am obisnuit, o data la doua saptamani, cei de la That’s Right Music Production lanseaza cate o piesa noua. De data aceasta interpretul, de fapt interpreta, este nimeni alta decat Mellina, care lanseaza o superba balada – „1ndragostit”.

Madalina Dumitru aka Mellina este nascuta in Bucuresti la 26 ianuarie 1987. Inca de mica ea a participat la diferite concursuri de dansuri si interpretare muzicala obtinand diferite premii. Debutul si l-a facut in anul 2011 cu piesele „My Life”, interpretata alaturi de baietii de la That’s Right si „Can’t Hide” in colaborare cu Bogdan Ioan.

Tot din anul 2011, Mellina face parte din echipa de producatori That’s Right Music Production, implicandu-se atat pe partea de orchestratie, cat si songwriting.

„Intre mine si baietii de la That’s Right exista o chimie puternica. Nu sunt numai colegii, ci si uni dintre cei mai buni prieteni ai mei”, spune Mellina despre colaborarea cu That’s Right.

„1ndragostit” este o piesa cu incarcatura romantica. Usor melancolica, piesa nu este una trista, ci doar exprima sentimentele pe care le are un indragostit cand este departe de celalalt chiar si pentru o clipa.

„M-am indragostit de aceasta piesa imediat cum am auzit primele acorduri, desi nu stiam cum o sa iasa piesa finala. E o piesa cantata din suflet, in care multi dintre noi s-ar putea regasi”, spune Mellina despre „1ndragostit”.

Incepand de azi toate piesele pot fi ascultate si pe site-ul oficial al baietiilor de la That’s Right – www.thatsright.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns