HomeLIFE STYLEMelodia lansată de jurații Antena 1, Delia și Mihai Bendeac: peste 300.000 de vizualizări în 24 de ore

Melodia lansată de jurații Antena 1, Delia și Mihai Bendeac: peste 300.000 de vizualizări în 24 de ore

Vedetele Antena 1, Delia Matache și Mihai Bendeac, și-au surprins fanii cu o colaborare de zile mari. Cei doi au lansat pe 17 februarie un single fresh de dragoste care a devenit cea mai populară melodie românească a momentului într-un tip record: în doar 24 de ore piesa a fost vizualizată pe YouTube de peste 300.000 de oameni. 

Cei doi jurați, Delia Matache ( jurat X Factor) și Mihai Bendeac (jurat România Dansează) sunt la prima colaborare de acest gen, iar succesul piesei i-a luat prin surprindere pe cei doi artiști și au declarat că se gândesc, de ce nu, să mai colaboreze și pentru alte melodii. Delia Matache a mai adăugat: “Mihai cu siguranță are Factorul X”.

Intitulat “Doi în unu”, cântecul a provocat o avalanșă de mesaje de laudă din partea internauților care au fost încântați de duetul celor doi.

Colaborarea marchează și debutul actorului Mihai Bendeac ca și cântăreț. Piesa a fost produsă și orchestrată de F.Charm în studioul Hype On Production, muzica a fost compusă de Delia, iar textul l-au scris împreunã Delia și Mihai.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns