HomeALL MEDIAMembrii CNA Valentin Jucan şi Lorand Turos vor sa candideze la alegerile parlamentare

Membrii CNA Valentin Jucan şi Lorand Turos vor sa candideze la alegerile parlamentare

Valentin Jucan, a confirmat pentru Agentia Mediafax faptul că ia în considerare varianta de a candida la alegerile parlamentare care se vor desfăşura pe 11 decembrie, iar Lorand Turos a declarat că va candida din partea UDMR, dacă partidul îl validează ca şi candidat.

Ambii membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualuli (CNA) au subliniat faptul că vor demisiona din Consiliu înainte de a-şi depune candidaturile, astfel încât să nu se afle în situaţia de incompatibilitate (descrisă de art. 12 din Legeea Audiovizualului).

 

Valentin Jucan a declarat că a primit oferte din partea a două partide şi ca ia în considerare această variantă, argumentând că reformarea CNA se poate face mai bine din Parlament: „Este mai bine ca proiectele să fie propuse şi discutate din Parlament, nu lansate în spaţiu public. Este mult mai aplicat să acţionezi din Parlament”.

Lorand Turos a spus că pe data de 22 septembrie forul din cadrul UDMR Satu Mare va decide validarea candidaţilor.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns