HomeALL MEDIAMeme Stoica va conduce o masina cu roti de carucior de supermarket, la Pro Motor (galerie foto)

Meme Stoica va conduce o masina cu roti de carucior de supermarket, la Pro Motor (galerie foto)

Sambata, de la ora 12.00, la Pro Tv, Roxana Ciuhulescu il va duce pe Meme Stoica la cursuri de pilotaj si conducere defensiva la scoala lui Titi Aur.

Pentru prima data in viata lui la curs de conducere sportiva, Meme Stoica va invata sub ochii telespectatorilor Pro Motor cum sa ia virajele, care-i distanta optima de franare, cum sa controleze masina in derapaj sau cum sa conduca sportiv, dar sigur. Pe langa faptul ca va afla lucruri nestiute nici de soferii profesionisti, Meme va avea ocazia sa conduca in premiera o masina cu doua volane, cu directie si pe spate si o masina cu rotile din spate inlocuite cu unele de carucior de supermarket.

Dupa experientele inedite propuse si supravegheate de Silviu Morar, fostul copilot al lui Titi Aur, Meme va conduce si un Mitsubishi Evo X, o masina cu tractiune integrala pregatita pentru competitiile de raliu. Dupa ce va gusta din adrenalina primei ore luate la scoala lui Titi Aur, Meme va vrea sigur sa gaseasca timpul de a urma intregul curs propus de valorosul pilot.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns