HomeLIFE STYLEMeniu tv la Euforia: Kimora- Viaţă în paradis, Euforia FB şi Oprah

Meniu tv la Euforia: Kimora- Viaţă în paradis, Euforia FB şi Oprah

Kimora: Viata in paradis
Reality-show, premiera sambata 3 octombrie, ora 13:30

Mana de fier din spatele imperiului <Baby Phat>, fosta sotie a lui Russell Simmons si mama a doua fetite rasfatate, Kimora este un ex – fotomodel de succes care isi conduce afacerea, viata ei, dar si a celor din jur dupa propriile reguli, iar mai presus de toate, pare ca nu stie sa isi ceara scuze.
Acasa, la birou sau pe autostrada este intotdeauna asa cum vrea Kimora… sau deloc.
Nimic nu se compara cu aceasta zeita in plina actiune.

EUFORIA FB – Sezon nou
Premiera – luni, 5 octombrie, ora 12:20

O emisiune plina de viata, de probe inedite si de patru concurenti (doua fete si doi baieti) gata sa se imbrace bine pentru a impresiona juriul.
Noul sezon este foarte atractiv, interesant, original si creativ.
Euforia FB este un concurs educativ care ne ajuta sa invatam ce este bine sa purtam, cum este bine sa purtam si unde sa purtam.

The Oprah Winfrey Show – Sezon nou
Premiera – marti, 6 octombrie, ora 22:00

Cel mai vizionat show de televiziune produs vreodata pregateste de start cel de-al 24-lea sezon.
Oprah a semnat un contract pentru continuarea show-ului pana in sezonul 2010-2011, astfel incat pana la acea data va ajunge sa implineasca 25 de ani de emisie continua.
De curand, Oprah Winfrey a castigat marele premiu al Festivalului International de Film de la Toronto (si trofeul People s Choice, atribuit in urma voturilor cinefililor) pentru <Precious>, un film despre abuzurile si salvarea unei tinere din Harlem.


<Meniu de vedeta> intra in bucataria lui Tavi Colen – vineri ora 22:00.
<Nunta cu stil, intrecerea mireselor> va invita la 3 nunti deodata, iar comentatori vor fi  Iuliana Marciuc si Bianca Sarbu – sambata ora 22:00.
<Inelul cu diamant – Sexy si rele>, la editia de gala de duminica ora 20:00, va elimina inca una dintre cele 9 vedete ramase in joc.
<Shopping-ul, pasiunea mea!>, ne arata duminica la ora 22:00 cum trebuie sa ne imbracam in noul sezon si ne atrage atentia asupra a ceea ce trebuie sa evitam.

Te face fericita! Euforia TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns