HomeMAGAZINFilmMeryl Streep va juca în producţia Disney – Marry Poppins Returns

Meryl Streep va juca în producţia Disney – Marry Poppins Returns

Celebra actrită de la Hollywood Meryl Streep se află în negocieri avansate cu Disney pentru a juca în remake-ul Marry Poppins Returns alături de Emily Blunt, care a semnat deja pentru rolul principal în viitorul film, scrie port.ro

Streep va juca în film rolul unei verişoare de-ale lui Mary Poppins, Topsy, personaj care nu a apărut în filmul din 1964. Actriţa va avea secvenţe în care va cânta destul de mult, la fel cum s-a întâmplat în Into The Woods, rol pentru care a primit cea de-a 19-a nominalizare la Premiile Oscar.

Mary Poppins Returns va ajunge în cinematografe abia pe 25 decembrie 2018, iar actorul Lin Manuel Miranda va mai face parte din distribuţie.

Mulţi au fost sceptici la ideea Disney de a reface un film atât de îndrăgit de generaţii întregi. Totuşi, distribuirea unor nume mari precum Meryl Streep ne face să credem că filmul ar putea fi chiar promiţător.

Producţia va fi regizată de Rob Marshall, care consideră că mesajul pe care Mary Poppins îl transmite este adecvat oricărei perioade de timp:

Filmul original a devenit iconic şi înseamnă atât de mult pentru mine, de aceea abia aştept să creez un musical care să o aducă în atenţia unei noi generaţii pe Mary Poppins şi mesajul ei cum că minuniile copilăriei pot fi regăsite în cele mai dificile timpuri.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns