HomeLIFE STYLEMeseri normale de vedetă: Cătălin Moroşanu a lucrat intr-un service auto

Meseri normale de vedetă: Cătălin Moroşanu a lucrat intr-un service auto

De luni până vineri, după ora 10, DJ-ul Radio 21 Răzvan Popescu îţi satisface curiozitatea şi află pentru tine, direct de la vedete, lucruri neştiute din trecutul lor, în rubrica „Ce-au fost şi ce-au ajuns”. Săptămâna aceasta a început în forţă cu mărturisirile lui Cătălin Moroşanu, supranumit „Moartea din Carpaţi”, care a povestit că prima lui slujbă a fost de agent de pază la un service auto.

Mi se părea umilitoare slujba asta, aşa că m-am angajat ca bodyguard la un cazino. Acolo veneau interlopi şi dacă se întâmpla să piardă bani, deveneau scandalagii şi trebuia să am grijă să nu se ia la bătaie nici între ei, nici cu alţi clienţi. Era greu pentru că trebuia să stau într-o anumită poziţie, mereu drept, să fiu fioros şi să inspir siguranţă şi fel şi fel de chestii care nu sunt aşa uşoare”, a mărturisit Moroşanu la Radio 21.

Sportivul român care participă la competiţiile K1 a mai declarat că ţine morţiş să termine Facultatea de Drept urmând cursurile la zi şi că e fanul muzicii rock.

Dezvăluirile făcute de Cătălin Moroşanu lui Răzvan Popescu la Radio 21 pot fi ascultate în întregime pe www.radio21.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns