HomeALL MEDIAMessengerul, folosit de televiziuni pentru comunicarea cu telespectatorii

Messengerul, folosit de televiziuni pentru comunicarea cu telespectatorii

Tot mai multe televiziuni au inceput sa aleaga messengerul ca mijloc de comunicare cu publicul. Ideea de a primi mesaje in direct de pe internet le aduce feedback imediat celor care au optat pentru acest mijloc de comunicare.

Astfel, la matinalul „710” de la B1 TV comunicarea cu telespectatorii se face pe messenger. Irene Pirvu si Alexandru Conovaru sunt cei care intra in contact cu spectatorii in fiecare zi, de luni pana vineri, informeaza Adevarul.

Fanii emisiunii dornici sa comunice cu cei doi prezentatori pot sa acceseze ID-ul de messenger matinal710.

Si MTV Romania si-a lansat propria retea de comunicare cu telespectatorii care are, printre altele, si un ID, „mtv.romania”, in iunie 2008, prin care isi dorea sa isi cunoasca mai bine publicul si sa interactioneze cat mai eficient cu el.

Si TVR, mai precis TVR 2 si TVR International, comunica prin messenger cu publicul catorva dintre emisiunile lor. Pe TVR International este vorba de „Dedicatii Muzicale la TVRi”, cu ID-ul „dedicatiilatvri”, care a fost prezentata in trecut de Gianina Corondan si care o are ca moderatoare in prezent pe Sylvie, fosta componenta a trupei Etno.
Tot pe TVRi, emisiunea „Vineri Star” poate fi adaugata in lista de prieteni cu ID-ul „vineristar”. De asemenea, emisiunea „Tonomatul DP2”, prezentat de Alina Sorescu, are si ea ID-ul „tonomatuldp2”.

Sursa: Ziare.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • nu stiu sa trimit o dedicatie.e prima oara.imi explicati.multumeasc. doresc o melodie olteneasca ptr bossu de leo petre din bucuresti

Lasă un răspuns