HomeMAGAZINEvenimenteMetrorock încinge atmosfera la „Rezident Ex VIP After Party”

Metrorock încinge atmosfera la „Rezident Ex VIP After Party”

Pentru cei care achiziţionează bilete VIP la concertul Kempes şi Rezident Ex din 21 septembrie, seara nu se va încheia odată cu singurul show pe care trupa îl va susţine în capitală. Sărbătoarea va continua la after party-ul din Ageless Club, la care Ovidiu Ioncu Kempes (voce), Adrian Popescu (chitară) Christian Podratzky (bass), Florin Cvasa (tobe), Tavi Iepan (chitară) şi Matthias Lange (chitară) vor fi prezenţi pentru autografe, poze şi pentru a-i saluta personal pe cei mai înfocaţi fani.

Accesul la after party se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert. Dacă Rezident Ex va fi acolo pentru a petrece în compania fanilor, cei de la Metrorock se vor afla în Ageless Club pentru a încinge atmosfera, cu un recital plin de vigoare. Formaţia, ce aduce în faţa publicului sonorităţi power metal, a luat fiinţă în anul 1980, iar în anii 90’ a fost prezentă pe scena evenimentelor rock majore desfăşurate în ţară.

Unele dintre cele mai apreciate apariţii au fost concertele susţinute în deschiderea unor artişti precum: Jethro Tull, Paradise Lost, Uriah Heep sau Jan Gillan Band. În ultimii doi ani, trupa a susţinut recitaluri pe scena evenimentelor importante ale momentului: Rock The City (2011), Festivalul Club A (2011) şi OST Fest (2012). Printre piesele cel mai îndrăgite ale trupei se numără: „Mother”, „Stranger”, „Kill These Hookers” şi „Untermensche”.

În prezent, Metrock înseamnă: Cristi “Zăpadă” Ioniţă – voce, George Pătrănoiu – chitară, Vlady Săteanu – bass, Ovidiu Condrea – tobe. Pentru concertul Rezident Ex şi Desant din 21 septembrie sunt în vânzare două categorii de bilete: acces general – 60 RON si bilete VIP – 100 RON (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti).

Deţinătorii de bilete VIP vor avea parte de o experienţă memorabilă: ei vor avea posibilitatea să continue noaptea, alături de artişti, în Ageless Club.  After party-ul va avea loc după terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO.

Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Bilete în format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns