HomeLIFE STYLEMichael Jackson a fost inmormantat

Michael Jackson a fost inmormantat

La doua luni dupa ce a decedat, Michael Jackson a fost inmormantat vineri la cimitirul Forest Lawn din Glendale, suburbie a Los Angelesului, California.

Ceremonia a durat cateva ore, iar la ea au participat in jur de 200 de prieteni si rude, informeaza AP.
Reverendul Al Sharpton a vorbit in cadrul ceremoniei iar Gladys Knight, o prietena foarte buna a starului, a cantat. Dupa ceremonie Al Sharpton a postat pe pagina personala de pe Twitter ca Michael Jackson a fost inmormantat.

Sicriul, care a fost adus de fratii starului, purtand cate o manusa alba, a fost bagat in ciment si va fi monitorizat cu camere de luat vederi.
Starul a fost inmormantat intr-un sicriu suflat cu aur si isi va petrece somnul de veci alaturi de Clark Gable, Humphrey Bogart, Jimmy Stewart, Spencer Tracy, Sammy Davis Jr. Si Walt Disney, potrivit MTV.
„A fost cel mai mare artist care a existat vreodata”, a mai scris reverendul pe pagina personala, potrivit The Mirror. Al Sharpton a mai spus ca in ciuda problemelor intampinate, Michael a reusit sa treaca peste tot.

Printre starurile care au participat la inmormantare s-au numarat Elizabeth Taylor, Barry Bonds, Stevie Wonder, Al Sharpton, Macaulay Culkin, Brooke Shields, Mila Kunis, Chris Tucker, Kenny Ortega, Corey Feldman si Lisa Marie Presley. Nu se stie deocamdata daca Debbie Rowe a fost si ea la ceremonie.

Initial se stabilise ca inmormantarea sa inceapa la ora 05:00, ora Romaniei, insa a intarziat din cauza ca familia starului a venit la funeralii in jurul orelor 6:00, lasand staruri precum Elizabeth Taylor sa astepte.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns