HomeLIFE STYLEMichael Jackson ar putea pleca în turneu cu Jackson 5, în 2009

Michael Jackson ar putea pleca în turneu cu Jackson 5, în 2009

Michael Jackson ar putea lua parte, anul viitor, la turneul formatiei Jackson 5, informeaza BBC, citându-l pe Jermaine Jackson, unul dintre fraţii celebrului cântareţ de muzică pop.
Jermaine Jackson a mai adăugat că turneul reprezintă o „chestiune de familie”, iar deschiderea primului concert va fi făcută de Janet Jackson, mezina celei mai populare familii de cântăreţi din SUA. „Desigur, va fi Jackson 5 în formula originală, cu Michael, Randy şi toţi ceilalţi, toată familia. Suntem în studio şi plănuim să ne lansăm anul viitor”, a spus Jermaine.

Cu toate acestea, site-ul BBC adaugă faptul că zvonuri privind un posibil turneu al formatiei Jackson 5 au au mai fost vehiculate şi în trecut, începând cu anul 2003, fără ca acesta să se realizeze.
Ultima apariţie a formaţiei Jackson 5 a fost în 2001, când Michael Jackson a împlinit 30 de ani de activitate în muzică.

Formaţia Jackson 5, avându-i în componenţă pe Tito, Marlon, Jackie, Jeramaine, Michael şi Randy, a devenit celebră în anii ’70, cu hit-uri precum „I Want You Back”, „ABC” şi „Shake Your Body”.
<

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • acum e mort…

Lasă un răspuns