HomeLIFE STYLEMichael Jackson in cinematografe

Michael Jackson in cinematografe

AEG Live si Columbia Pictures au primit acordul legal pentru a produce un film cu Michael Jackson, scrie site-ul bestmusic.ro

Acesta va include imagini de la repetitiile Regelui Pop pentru concertele ce ar fi trebuit sa aiba loc la Londra si matariale video inedite, realizate in ultimele zile de viata ale starului.mj live

Potrivit contractului, versiunea finala a materialului trebuie sa fie data spre vizionare administratorilor legali ai mostenirii artistului pana pe 2 octombrie si nu poate contine material `care il prezinta pe Michael Jackson intr-o lumina negativa`.
Odata ce filmul va fi difuzat in cinematografe, va fi lansat si un material cu soundtrack-ul complet al productiei. De asemenea, dupa ce productia va rula in cinema, va fi lansata si pe DVD. 

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • mai dar in cluj unde putem viziona filmul This Is It ? ca de comentarii si postari aiurea pe toate paginile neam saturat sa va facem conturi grase din reclame….
    in rest poate doriti sa fiti utili si seriosi.

Lasă un răspuns