HomeLIFE STYLEMichael Jackson in Romania, amintiri unice…

Michael Jackson in Romania, amintiri unice…

Superstarul Michael Jackson ne-a vizitat tara in anul 1992 si 1996 pentru doua mega concerte . Am gasit pe youtube ceva filmulete cu Michael prezent in Romania, acestea vor ramane amintiri unice !

Muzician, compozitor şi coregraf desăvârşit, Michael Jackson a avut o carieră impresionantă, care a „explodat” în anii ’80, şi o viaţă plină de controverse, la sfârşitul căreia, pe 25 iunie, lasă în urmă recorduri aproape imposibil de egalat şi renumele de rege al muzicii pop.

Născut pe 29 august 1958 în Gary, Indiana, artistul şi-a început cariera încă din copilărie, când tatăl său a fondat, la sfârşitul anilor ’60, grupul Jackson 5, din care mai făceau parte Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon, patru fraţi mai mari ai lui Michael. Succesul muzical era umbrit, în viaţa privată, de abuzurile comise de tatăl său asupra lui, pe care le-a amintit, după 1990, în două interviuri acordate presei americane.

Primul lui album solo, „Got To Be There”, a apărut în 1972 la Motown Records şi s-a vândut în peste un milion de exemplare.

Cel mai important succes al carierei sale şi, implicit, titulatura de rege al muzicii pop i-au fost aduse, însă, zece ani mai târziu de discul „Thriller”, produs de Sony Music şi vândut în peste 50 de milioane de exemplare, record mondial absolut. „Thriller” include piese de legendă în istoria muzicii, precumcântată în duet cu Paul McCartney. Albumul a fost lider în topul Bilboard timp de 37 de săptămâni, iar în 1983 Michael Jackson a câştigat nu mai puţin de opt premii Grammy, o altă cifră record în istoria muzicii. Videoclipurile pieselor de pe album, în special cel al melodiei care a dat titlul discului, au revoluţionat industria promovării muzicii prin produse vizuale, în primul rând datorită coregrafiei, considerată un adevărat miracol în acei ani.michael-jackson-thriller

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • ASA-ZISELE ,,controverse” erau si vor ramane in capetele voastre incetosate, naclaite de JOSNICIA CRUNTA si PROSTIA CRASA cu care ati tratat si inca tratati pe acest INGER VESNIC VIU !! O minte si un suflet CURAT, cu frica de D-ZEU, NICIODATA nu a pus si nu va pune pentru nimic in lume la indoiala tinuta morala DESAVARSITA a acestui MARTIR si CRESTIN, nu doar muzician – atat cat stiti voi ! Si va pricepe fara nici o dificultate inalta intelepciune si larga deschidere umanista a creatiei LUI INEGALABILE.

Lasă un răspuns