HomeALL MEDIAMichael Jackson isi vinde din bunuri la licitatie

Michael Jackson isi vinde din bunuri la licitatie

O licitaţie extraordinară va oferi în luna aprilie o incursiune fără precedent în lumea privată a cantăreţului Michael Jackson. Mai mult de 2000 de articole, de la costume şi efecte artistice, până la obiecte de artă din colecţia privată a cântăreţului, precum şi decoruri şi mobilier de la ferma sa, Neverland, vor fi scoase la vânzare timp de patru zile, în cadrul unei licitaţii publice, ce vas avea loc la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

Având în vedere fascinaţia continuă a aşa-numitului rege al muzicii Pop exercitată asupra publicului, Darren Julien, organizatorul respectivei licitaţii, se aşteaptă la un interes deosebit din partea mass-mediei asupra respectivului eveniment, dar şi la prezenţa unui număr mare de fani împătimiţi din toate colţurile lumii. Obiectele selectate vor fi trimise mai întâi într-un turneu expoziţional în martie, la Dublin şi la Londra, pentru ca apoi să ajungă într-o expoziţie pre-vanzare, timp de o săptămână, în Beverly Hills.

Darren Julien a menţionat că ideea generală este aceea de a crea un fel de spectacol, cu care Michael Jackson a fost atât de des asociat de-a lungul întregii sale cariere. Aceasta este prima licitaţie de bunuri personale acceptată de superstar,după ce în anul 2007, Michael Jackson a încercat, fără succes, să oprească o licitaţie ce a avut loc la Las Vegas, cu diverse obiecte ale familiei Jackson, achiziţionate de către omul de afaceri Henry Vaccaro.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns