HomeLIFE STYLEMichael Jackson a inceput repetitiile pentru concertele de la Londra

Michael Jackson a inceput repetitiile pentru concertele de la Londra

Michael Jackson a inceput repetitiile pentru maratonul concertistic pe care-l va sustine la Londra, pe Arena O2, anunta Daily Mail.
Regele isi pregateste noul show intr-un hangar de avioane din Los Angeles, acolo unde reprezentantii sai au reprodus scena pe care Michael va concerta la Londra.

Acum, dupa ce licitatia obiectelor personale ale artistului a fost oprita, organizatorii concertelor ce vor marca retragerea definitiva a artistului, spera ca Michael sa fie capabil sa se pregateasca fara stresuri suplimentare.

Michael Jacson la LondraPotrivit presei britanice, Michael Jackson  s-a decis asupra pieselor care vor fi cantate si asupra temelor ce vor fi incluse in show.
Astfel, in timpul celor 50 de concerte sold-out, fanii lui ar putea vedea elefanti si maimute pe scena, elemente de pirotehnie si magie, precum si o aparitie consistenta a lui  Prince –  fiul lui Michael.

Regele repeta alaturi de coregraful Kenny Ortega, care a lucrat cu celebritati precum Gene Kelly, Madonna sau Cher.

Potrivit informatiilor din DailyMail, Michael este ingrijorat de dans si mai putin de voce. Surse din anturajul sau sustin ca Michael incearca sa gaseasca o miscare care sa rivalizeze cu celebra „moonwalk”.

Nimeni nu risca sa-i asigure concertele
Avand in vedere faptul ca in ultimul timp, Michael Jackson a avut mai multe probleme de sanatate, organizatorii show-urilor londoneze – AEG – au mari probleme legate de asigurarea acestor concerte.

Practic, ei nu pot obtine asigurare decat pentru primele 10 concerte. Motivul? Nimeni nu vrea sa-si asume riscul aparitiei unor noi probleme de sanatate care ar putea genera anularea acestui turneu.

Si asta in conditiile in care din luna iulie si pana in luna februarie a anului viitor Michael Jackson va trebui sa cante si sa danseze nu mai putin de 5000 de minute.
Chiar si in conditiile in care acest turneu va fi un succes, banii nu vor fi suficienti pentru rezolvare problemelor financiare cu care se  confrunta Michael.

Pentru fiecare dintre cele 50 de show-uri de la Londra, Michael va castiga 800.000 de lire sterline, ceea ce inseamna un total de 40 de milioane.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns