HomeTELEVIZIUNEReality ShowMiercurea aceasta, la Visuri la cheie, vom urmări povestea cutremurătoare a unei familii cu care viața a fost extrem de dură

Miercurea aceasta, la Visuri la cheie, vom urmări povestea cutremurătoare a unei familii cu care viața a fost extrem de dură

Familia Violetei este o familie specială, care a unit oameni și a mobilizat comunități, atât din localitatea Urseiu, cât și de pe rețelele de socializare. Din păcate, Violeta și cei trei băieți ai săi, Florentin, Lavinuș și Ovidiu, au o poveste cutremurătoare și foarte multe probleme financiare și de sănătate.

Oamenii s-au unit în jurul cazului lor în încercarea de a le da o șansă la un trai mai bun. Până în acest moment, deși drumul a fost dificil și cu foarte multe obstacole, comunitatea a reușit să-i ajute să-și ridice o casă. Din cauza faptului că banii strânși s-au terminat, locuința a rămas la roșu, dar echipa Visuri la cheie a intervenit pentru a le împlini visul, așa că miercurea aceasta va merge în localitatea Urseiu.

 

AUDIENŢE TV: Visul Violetei a fost împlinit aseară de echipa Visuri la cheie, iar show-ul a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

 

Cei patru au trecut prin foarte mutle greutăți și se luptă zilnic cu neajunsurile și cu boala. Violeta suferă de cancer de col uterin și își crește singură cei trei băieți, iar cel mai mic dintre ei, Ovidiu, suferă de autism. Mama a avut o viață extrem de grea, a rămas orfană la numai patru ani, iar ce-l de-al doilea soț a părăsit-o în momentul în care a aflat de boala copilului. Violeta a mai avut un copil, care s-a născut cu o gravă formă de epilepsie și a decedat în urmă cu 12 ani. Cu toate că problemele ei de sănătate sunt foarte grave și nevoile financiare o copleșesc, femeia a fost întotdeauna o luptătoare și și-a dorit să trăiască pentru copiii ei și pentru a-i ajuta.

 

Momentan, Violeta și cei trei băieți locuiesc cu chirie în condiții dificile în clădirea unui fost magazin alimentar din satul ei, însă acest lucru se va schimba începând de miercurea aceasta.

Mâine, de la 20:30, Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi vor merge în localitatea Urseiu din județul Dâmbovița pentru a împlini visul Violetei.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

Latest comments
  • Am urmarit emisiunea, sincere condoleante.
    Adevarul e ca sunt de prisos cuvintele, dar visele implinite lasa in urma amintiri frumoase si zambete, unele chiar printre lacrimi…

  • Cea mai trista poveste de pana acum!Sa aflam la sfarsit ca Violeta nu mai e:((!Sa ne rugam cu totii bunului Dumnezeu sa vegheze asupra copiilor,sa-i mangaie,sa le aline suferinta si sa-i indrume asa cum numai un TATĂ bun asa cum este El stie s-o faca!!!

Lasă un răspuns