HomeTELEVIZIUNEReality ShowMiercuri, la PRO TV, echipa Visuri la cheie ajunge în Focșani pentru a împlini dorința unui tată extraordinar!

Miercuri, la PRO TV, echipa Visuri la cheie ajunge în Focșani pentru a împlini dorința unui tată extraordinar!

Echipa Visuri la cheie ajunge săptămâna aceasta în Focșani, pentru a le oferi unui tată și fiicei lui un viitor mai bun și o locuință complet renovată și utilată.

 

În 2012, Florențiu Cucu a îndeplinit toate procedurile necesare pentru a se putea căsători cu femeia pe care o iubea, care avea numai 17 ani și era însăcinată. Când fetița celor doi a împlinit doi ani, mama i-a părăsit și a plecat cu un alt bărbat. La scurt timp, tatăl lui Florențiu a decedat, iar bărbatul a rămas doar cu fetița și cu bunica acesteia. Cei trei se descurcă extrem de greu, cu un salariu foarte mic și cu o pensie anticipată, și nu reușesc de fiecare dată să-și achite toate ratele și cheltuielile. Cu toate acestea, tatăl este dedicat complet fiicei sale, pe care o iubește enorm, și își investește toate resursele în educația și în fericirea acesteia. Toate celelalte lucruri pică pe planul secund, inclusiv reamenajarea locuinței. Din păcate, condițiile în care trăiesc cei trei sunt dificile și au mare nevoie de ajutor.

 

Cu toate că viața a fost dură cu ei, Florențiu nu a încetat niciun moment să spere și să lupte pentru familia lui, dar și pentru pasiunea sa, teatrul. Pentru că și-a dorit întotdeauna să studieze actoria, în momentul de față activează într-o trupă de teatru unde lucrează cu elevi care au câștigat trofee sau au fost admiși la Facultatea de teatru.

Miercuri, de la 20:30, Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi vor contribui la schimbarea destinului familiei Cucu și îi va oferi un apartament superb, din care nu-i va lipsi nimic.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns