HomeTELEVIZIUNEReality ShowMiercuri la PRO TV, Visuri la Cheie va construi o casă superbă pentru o familie din Măgurele

Miercuri la PRO TV, Visuri la Cheie va construi o casă superbă pentru o familie din Măgurele

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge în localitatea Măgurele, va demola o casă distrusă și va construi de la zero o locuință pentru familia Nițu, formată din Cătălin, Carmen și cei doi copii, Alexandru și Denis. O familie extraordinară, care întotdeauna a înfruntat greutățile vieții cu demnitate și visa să fie fericită.

La numai 13 ani, Carmen a rămas fără mamă și, împreună cu tatăl său, a preluat toate responsabilitățile și a fost nevoită să renunțe la școală pentru a avea grijă de cei doi frați mai mici și de gospodărie. La 19 ani și-a pierdut și tatăl, fiind singura care putea să susțină familia din toate punctele de vedere.

 

Peste trei ani l-a cunoscut pe Cătălin, soțul său, însă fericirea lor nu a durat foarte mult, deoarece în octombrie 2013 femeia a suferit un accident vascular cerebral. După ce a stat în comă timp de trei săptămâni, Carmen s-a trezit, însă a rămas cu sechele în urma atacului vascular cerebral, paralizie pe partea stângă a corpului, iar progresele pe care le face sunt foarte mici. În ciuda greutăților, Alexandru, băiatul cel mare, îl ajută pe tatăl său la treburile din casă și, cu toate acestea, studiază și are rezultate foarte bune la școală.

echipa Visuri la cheie

 

Casa în care locuiesc cei patru nu dispune de baie, iar cel mai mare vis al lui Carmen este acela de a avea o casă cu grup sanitar, pentru a nu mai depinde în totalitate de soț și copii.
Dragoș Bucur, Adela, Alina, Omid și Dragoș Isăcescu vor ajunge săptămâna aceasta, miercuri, de la 20:30, la familia Nițu și îi vor construi o casă de vis, complet mobilată și utilată, pentru a-i face viața mai ușoară și mai frumoasă.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns