HomeLIFE STYLEMihaela Rădulescu a scăpat cu bazma curată…

Mihaela Rădulescu a scăpat cu bazma curată…

Vedeta Tv a scapat de dosarul penal in care era acuzata de furt si distrugere ea fiind gasita nevinovata.

In luna martie, fotoreporterii ziarului Libertatea au declarat ca aceasta le-ar fi luat mai multe bunuri dintr-o masina si ca ar fi rupt legitimatia de serviciu a soferului, pe motiv ca acestia ar fi hartuit-o, scrie Cancan.

Raduleasca a fost audiata cu privire la altercatia izbucnita in primavara, in parcarea hotelului Rin cand, un fotoreporter de la Libertatea a urmarit-o cu masina, i-a sarit in fata, i-a lipit aparatul foto de parbrizul masinii si i-a facut poze cu blitul.

Diva a chemat politia iar pana la sosirea acesteia le-a retinut jurnalistilor cheia de la masina si geanta in care se afla un echipament foto.

Politistii Sectiei 26 s-au autosesizat si au demarat o ancheta. Apoi, acestia au trimis dosarul la Parchet cu propunere de neincepere a urmaririi penale, solutie confirmata si de procurori, pe motiv ca nu au existat probe clare care sa sustina acuzatiile formulate pe numele Mihaelei Radulescu.

„Pentru mine, nu e o victorie, caci nu aveam nevoie sa demonstrez ca sunt un om corect, ci e o concluzie fireasca in urma unor acuzatii aberante”, a declarat Mihaela Radulescu pentru sursa citata, chiar daca in luna martie aceasta recunostea ca „le-am retinut cheia de la masina si geanta cu echipament foto pana la venirea politiei, tocmai sa nu fuga asa cum au incercat.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns