HomeLIFE STYLEMihaela Radulescu dezvaluie regimul de viata cu care se mentine sexy!

Mihaela Radulescu dezvaluie regimul de viata cu care se mentine sexy!

Invidiată pentru formele sale, Mihaela Radulescu, in varsta de 44 de ani, a mărturisit că regimul său de viaţă care o ajută să-şi menţină tinereţea nu este unul costisitor şi nici nu îi răpeşte prea mult timp. În plus, poate fi practicat de oricine, la domiciliu, informeaza libertatea.

Pentru vedetă, frumuseţea nu reprezintă o artă, dar se îngrijeşte cât de mult poate de acest aspect, cu alimentaţie sănătoasă şi sport.

“Fac ceea ce trebuie, mult sport, însă nu vreau să mai aud povestea asta cu «nu avem timp». Avem toate timp dacă vrem. Fie că e vorba de un sfert de oră dimineaţa. Nu vreau să aud că n-avem bani pentru antrenor personal la sală şi nici nu am nu ştiu eu ce aparate sau echipamente. Personal, fac sport la mine acasă, pe terasă, la mine în baie.

Îmi fac genuflexiunile, flotările, abdomenele mele oriunde, deci nu trebuie nici bani, nici timp special. În plus, mănânc multe legume şi ronţăi morcovi”, şi-a încurajat Mihaela Rădulescu semenele, într-un interviu acordat pentru emisiunea “M Magazin”, de la TVR 2.

Acestea fiind spuse, mulţi susţin că diva, care urmează exemplul simpaticului personaj de desene animate Bugs Bunny, arată impecabil la vârsta ei, surclasând multe alte vedete chiar şi cu 15 ani mai tinere, dar care au program de viaţă haotic.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns