HomeLIFE STYLEMihaela Radulescu revine ''In familie'' de Craciun la Antena 1

Mihaela Radulescu revine ''In familie'' de Craciun la Antena 1

Emisiunea „Crăciun în familie” va fi difuzată vineri, pe 25 decembrie, de la orele 14.00 la 16.00 şi de la 17.00 la 19.00, informeaza Mediafax.

„Crăciun în familie” o aduce pe Mihaela Rădulescu în mijlocul a patru găşti de artişti, conduse fiecare de câte un Moş. Pentru titlul de „cel mai tare Moş Crăciun” se vor lupta Mateo, liderul generaţiei cool, Marius Ciprian Pop, conducătorul folcloriştilor, Sorinel Puştiu’, petrecăreţul şef, şi Raoul, Moşul responsabil de muzica pop.

În emisiune vor fi invitaţi, printre alţii: Andra, Ovidiu Komornik, Nico, Andreea Bănică, Mirabela Dauer, Mădălina Manole, Carmen Trandafir, Gina Lincan, Marcel Pavel, Anda Adam, Irina Loghin, Vlad Miriţă, Maria Buză, Ion Haiduc.

Acestora li se vor alătură trupa Iris, dar şi Dida Drăgan, care va interpreta două melodii în duet cu Bodo.

În emisiune va fi prezentată şi o paradă de modă, semnată de Ingrid Vlasov.

Mihaela Rădulescu revine la Antena 1, după ce pe 29 noiembrie şi 1 decembrie, a prezentat, după o absenţă de circa şase luni de pe micile ecrane, două ediţii ale concursului de frumuseţe „Miss ROmândria”.

Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai, renunţând la emisiunea „Duminica în familie”, pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat, împreună cu fiul său, la Monaco.

Viaţa Mihaelei Rădulescu a fost în atenţia presei în mai multe rânduri în acest an, după divorţul său de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns