HomeLIFE STYLERăduleasca somată de CNA pentru emisiunea ''Duminica în familie''

Răduleasca somată de CNA pentru emisiunea ''Duminica în familie''

Postul Antena 1 a fost somat public, marti, de Consiliul National al Audiovizualului pentru emisiunea „Duminica in familie”, difuzata in 22 februarie.mihaela-radulescu-duminica-in-familie-antena-1

In acea emisiune s-a facut reclama unui centru Spa care urma sa se deschida intr-un hotel din Bucuresti, incalcandu-se prevederile legislatiei audiovizuale, informeaza Mediafax.
Emisiunea a fost prezentata de Mihaela Radulescu si s-a desfasurat la un hotel din Capitala, detinut de fratii Ionut si Dragos Negoita.

La inceputul si la sfarsitul emisiunii, Mihaela Radulescu a prezentat sponsorii emisiunii, printre care s-au numarat hotelul fratilor Negoita, o firma de protectie si paza, un serviciu de ambulanta privat si un centru comercial, potrivit CNA.
Astfel, in emisiune au fost prezentate doua reportaje, unul cu o durata de 111 secunde pentru centrul comercial si un alt reportaj, cu o durata de 145 de secunde, in care a fost prezentata povestea de succes a fratilor Negoita.

Totodata, in emisiune a fost prezenta si Carmen Negoita, sotia lui Ionut Negoita, care a vorbit despre un centru Spa care urma sa se deschida in cadrul hotelui, mai spune CNA.
Presedintele CNA, Rasvan Popescu a propus somarea publica a postului Antena 1, recomandand „mai multa atentie” in astfel de cazuri.

Sursa: Mediafax.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns