HomeLIFE STYLEMihaela Rădulescu, stăpână pe inima şi pe blogul lui Dani

Mihaela Rădulescu, stăpână pe inima şi pe blogul lui Dani

Mihaela Radulescu are drept de admin pe blogul lui Dani Otil si s-a folosit de acest privilegiu pentru a trimite un mesaj de departe.

Romantica asa cum ne-a obisnuit in ultimele luni, diva ii provoaca pe cititori sa raspunda la 50 de intrebari despre viata lor sentimentala si cele mai frumoase momente pe care le-au trait.

„Intrebarile despre noi nu sunt niciodata de ajuns. Raspunsurile cateodata, insa, sunt suficiente ca sa ne duca mai departe, acolo unde am vrea de fapt sa ajungem, daca ne-am preocupa mai mult de noi insine, decat de altii… Astept NISTE RASPUNSURI…”, si-a incheiat Mihaela incursiunea pe blog, reconfirmand printre randuri ca povestea de dragoste dintre ea si Dani nu s-a sfarsit nicidecum.

Blogul DaniOtil.ro a luat nastere ca un proiect comun al celor doi indragostiti, un loc de „autoaparare media” si singura sursa autentica de informatii despre ei. Citeste mai departe

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns